Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ADDCAR налични на Схипхол Амстердам, Летище [AMS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ADDCAR на Схипхол Амстердам, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Aygo

thrifty
M
4
3
2
Toyota Aygo

от

$40.64 на ден

Мини

Renault Twingo ya da benzer araçlar

europcar
M
4
3
2
Renault Twingo ya da benzer araçlar

от

$55.26 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

thrifty
M
5
3
2
Ford Fiesta

от

$41.90 на ден

Икономичен

Opel Corsa

budget
M
5
5
2
Opel Corsa

от

$61.96 на ден

Компактен

Ford Focus

thrifty
M
5
5
3
Ford Focus

от

$42.47 на ден

Компактен

Volkswagen T-Roc

avis
A
5
5
3
Volkswagen T-Roc

от

$197.51 на ден

Стандартен

Audi A3 Saloon

flizzr
M
5
5
4
Audi A3 Saloon

от

$48.53 на ден

Стандартен

Audi A4

sixt
M
5
4
4
Audi A4

от

$94.47 на ден

Комби

Ford Focus Estate

thrifty
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$56.63 на ден

Комби

Volvo V60 Estate

hertz
A
5
5
5
Volvo V60 Estate

от

$245.79 на ден

SUV

Citroen C5 Aircross

avis
M
5
5
4
Citroen C5 Aircross

от

$61.81 на ден

SUV

Volvo XC90

sixt
A
5
5
6
Volvo XC90

от

$242.09 на ден

Със 7 седалки

Citroen C4 Grand Space Tourer

budget
M
7
5
1
Citroen C4 Grand Space Tourer

от

$65.28 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

sixt
M
7
5
2
Peugeot 5008

от

$178.87 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

avis
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$84.31 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

sixt
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$101.54 на ден

Луксозен

Audi A6

europcar
A
5
4
4
Audi A6

от

$90.17 на ден

Луксозен

BMW 7 Series ya da benzer araçlar

sixt
A
5
4
4
BMW 7 Series ya da benzer araçlar

от

$169.13 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito Traveliner

europcar
M
9
5
4
Mercedes Vito Traveliner

от

$98.09 на ден

Със 9 седалки

Fiat Talento

sixt
M
9
5
4
Fiat Talento

от

$200.85 на ден

Кабриолет

BMW 2 Series Convertible أو ما شابه

sixt
A
4
2
3
BMW 2 Series Convertible أو ما شابه

от

$131.91 на ден

Кабриолет

BMW 4 Series Convertible

sixt
A
2
2
4
BMW 4 Series Convertible

от

$205.28 на ден

Информация за ADDCAR на Схипхол Амстердам, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ADDCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ADDCAR предоставя на Схипхол Амстердам, Летище [AMS].

addCar

Име на фирмата:

addCar

Адрес:

Телефон:

Обекти на ADDCAR близо до летище AMS

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Схипхол Амстердам, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Схипхол Амстердам, Летище [AMS]

Като алтернатива на ADDCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Схипхол Амстердам, Летище [AMS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 14 reviews

8.4 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 17 reviews

8.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 15 reviews

8.2 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 14 reviews

7.8 / 10

Alamo

Alamo 20 reviews

7.6 / 10

Goldcar

Goldcar 16 reviews

7.6 / 10

SIXT Corporate

SIXT 12 reviews

7.5 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 17 reviews

7.2 / 10

Dollar 1

Dollar 22 reviews

7.2 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 32 reviews

7 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 7 reviews

5.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Схипхол Амстердам, Летище [AMS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Схипхол Амстердам, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от FLIZZR и SIXT на Схипхол Амстердам, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AVIS кола под наем на Схипхол Амстердам, Летище [AMS], разгледайте SUV-тата от ADDCAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Схипхол Амстердам, Летище.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Схипхол Амстердам, Летище, трябва да разгледате офертите от EUROPCAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Схипхол Амстердам, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

ADDCAR Схипхол Амстердам, Летище Преглед на парк коли под наем

ADDCAR на Схипхол Амстердам, Летище AMS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Estate , Suv , 7-seater , Fullsize , Luxury , 9-seater , Convertible ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ADDCAR Схипхол Амстердам, Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Volkswagen T-Roc или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ADDCAR Схипхол Амстердам, Летище, можете да вземете Audi A3 Saloon, и Audi A4 .

ADDCAR клас коли под наем в пълен размер на Схипхол Амстердам, Летище включва следните модели на коли под наем: Mercedes C Class, и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ADDCAR Схипхол Амстердам, Летище, ще получите една от следните коли: Citroen C5 Aircross, и Volvo XC90 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от ADDCAR Схипхол Амстердам, Летище се състои от следните модели коли: Audi A6, и BMW 7 Series ya da benzer araçlar .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от ADDCAR Схипхол Амстердам, Летище, можете да наемете Citroen C4 Grand Space Tourer, и Peugeot 5008 .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от ADDCAR Схипхол Амстердам, Летище, наличните модели коли ще бъдат BMW 2 Series Convertible أو ما شابه, и BMW 4 Series Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ADDCAR Схипхол Амстердам, Летище според Вашата цел

ADDCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ADDCAR на Схипхол Амстердам, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Схипхол Амстердам, Летище, най-подходящите автомобили от ADDCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ADDCAR на Схипхол Амстердам, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ADDCAR на Схипхол Амстердам, Летище.
  • За млади шофьори ADDCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ADDCAR на Схипхол Амстердам, Летище.

Често задавани въпроси - ADDCAR рент а кар на Схипхол Амстердам, Летище

Как да наема кола от ADDCAR на Схипхол Амстердам, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ADDCAR на летище AMS?

Най-евтината кола от ADDCAR на Схипхол Амстердам, Летище е Toyota Aygo. Съответната настояща цена е $40.64 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Схипхол Амстердам, Летище?

Цените на бензин близо до летище AMS варират от $6.44 до $7.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ADDCAR с дебитна карта на Схипхол Амстердам, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ADDCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Схипхол Амстердам, Летище [AMS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Схипхол Амстердам, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ADDCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!