Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Грьонинген

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Грьонинген. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Грьонинген, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

В пълен размер

В пълен размер

Миниван

Миниван

SUV

SUV

Europcar от$34.23 от$54.29 от$62.14 от$86.78 от$65.51 от$86.32
Hertz Car Hire от$32.58 от$35.77 от$40.93

Най-добрите коли под наем фирми в Грьонинген

Агенциите за коли под наем в Грьонинген могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Avis Europe Corporate

Avis 29 reviews

8.3 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 113 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 48 reviews

8.1 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 32 reviews

7.8 / 10

SIXT Corporate

SIXT 27 reviews

7.8 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Грьонинген. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Грьонинген, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Грьонинген се предоставя от Europcar.

В Грьонинген, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, EUROPCAR, SIXT, THRIFTY, HERTZ, INTERNATIONAL SUPPLIER и STERNRENT предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Грьонинген.

Коли под наем в близост до места Грьонинген

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Грьонинген, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Грьонинген Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Грьонинген, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Renault Twingo, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Ford Fiesta, Opel Corsa, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Opel Astra, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Ford Mondeo, Audi A4, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Volvo S80, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Nissan Qashqai, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Renault Scenic, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Land Rover Freelander, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Грьонинген

Как да наема кола в Грьонинген?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Грьонинген?

Цените за наем на кола в Грьонинген варират от $31.86 на ден до $147.81 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Грьонинген?

Най-евтината сделка за коли под наем в Грьонинген може да се намери в Groningen. Цените за коли под наем стартират от $31.86 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Грьонинген?

В Грьонинген можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Грьонинген?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Avis Europe Corporate with an average score of 8.3/1.

Каква е цената на бензина в Грьонинген?

Цените на бензина в Грьонинген варират от $6.62 до $7.28.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Грьонинген?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Грьонинген?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.