Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Гронинген, Летище [GRQ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Гронинген, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Ford Ka

hertz
M
4
3
1
Ford Ka

от

$32.19 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

hertz
M
5
3
2
Ford Fiesta

от

$32.58 на ден

Компактен

Opel Astra

hertz
M
5
5
3
Opel Astra

от

$35.77 на ден

Стандартен

Ford Mondeo

hertz
M
5
4
4
Ford Mondeo

от

$40.93 на ден

Комби

Ford Focus Estate

hertz
M
5
5
5
Ford Focus Estate

от

$53.26 на ден

Мини

Renault Twingo

europcar
M
4
3
1
Renault Twingo

от

$31.86 на ден

Икономичен

Renault Clio

europcar
M
5
3
2
Renault Clio

от

$34.23 на ден

Комби

Renault Megane Estate

europcar
M
5
5
5
Renault Megane Estate

от

$52.67 на ден

Комби

Volvo V70 Estate

europcar
A
5
5
5
Volvo V70 Estate

от

$95.94 на ден

Компактен

Peugeot 307

europcar
A
5
5
3
Peugeot 307

от

$54.29 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

europcar
M
5
4
4
Volkswagen Passat

от

$62.14 на ден

Миниван

Renault Scenic

europcar
M
5
5
3
Renault Scenic

от

$65.51 на ден

Със 7 седалки

Nissan Qashqai

europcar
M
7
5
1
Nissan Qashqai

от

$85.52 на ден

SUV

Land Rover Freelander

europcar
A
5
5
3
Land Rover Freelander

от

$86.32 на ден

В пълен размер

Volvo S80

europcar
A
5
4
3
Volvo S80

от

$86.78 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito Traveliner

europcar
M
9
5
5
Mercedes Vito Traveliner

от

$147.81 на ден

Информация за HERTZ на Гронинген, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Гронинген, Летище [GRQ].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Burg J.G. Legroweg 64 A, Groningen, 9761TD

Телефон:

+31 (0)50 5254536

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Посреща и поздравява

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Еднопосочен наем такса
  • - Пътна помощ
  • - Пътен данък
  • - Неограничен пробег

Обекти на HERTZ близо до летище GRQ

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Гронинген, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Гронинген, Летище [GRQ]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Гронинген, Летище [GRQ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 67 reviews

7.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Гронинген, Летище [GRQ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Гронинген, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR на Гронинген, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Гронинген, Летище [GRQ], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Гронинген, Летище.

Ако търсите голяма кола на Гронинген, Летище, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

HERTZ Гронинген, Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Гронинген, Летище GRQ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Estate , Van , 7-seater , Suv , Fullsize , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Гронинген, Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Renault Clio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, и Peugeot 307 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Гронинген, Летище, можете да вземете Ford Mondeo, и Volkswagen Passat .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Гронинген, Летище включва следните модели на коли под наем: и Volvo S80 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Гронинген, Летище, ще получите една от следните коли: и Land Rover Freelander .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Гронинген, Летище, можете да наемете и Nissan Qashqai .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Гронинген, Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Гронинген, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Гронинген, Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Гронинген, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Гронинген, Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Гронинген, Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Гронинген, Летище

Как да наема кола от HERTZ на Гронинген, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище GRQ?

Най-евтината кола от HERTZ на Гронинген, Летище е Ford Ka. Съответната настояща цена е $32.19 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Гронинген, Летище?

Цените на бензин близо до летище GRQ варират от $6.62 до $7.28.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Гронинген, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Гронинген, Летище [GRQ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Гронинген, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!