Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AERODRIVE налични на Оукланд, Летище [AKL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AERODRIVE на Оукланд, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Mazda Demio

mode rentals
A
5
5
2
Mazda Demio

от

$13.95 на ден

Икономичен

BMW i3

europcar
A
5
5
2
BMW i3

от

$109.00 на ден

Компактен

Holden Barina

drive nz
A
5
3
2
Holden Barina

от

$16.56 на ден

Компактен

Toyota C-HR

go rentals
A
5
5
3
Toyota C-HR

от

$58.11 на ден

Мини

Toyota Echo

letz rent a car
A
4
3
2
Toyota Echo

от

$16.80 на ден

Комби

Toyota Corolla Wagon

mode rentals
A
5
5
5
Toyota Corolla Wagon

от

$17.06 на ден

SUV

Ford Ecosport

drive nz
A
5
5
3
Ford Ecosport

от

$25.53 на ден

SUV

Toyota Prado

budget
A
5
5
5
Toyota Prado

от

$166.83 на ден

Стандартен

Suzuki SX4

keddy by europcar
A
5
3
4
Suzuki SX4

от

$25.81 на ден

Стандартен

Holden Cruze

budget
A
5
5
4
Holden Cruze

от

$107.37 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

ace rental cars
A
5
4
5
Toyota Camry

от

$36.29 на ден

В пълен размер

Ford Taurus

hertz
A
5
4
5
Ford Taurus

от

$162.12 на ден

Със 7 седалки

Toyota Estima

snap rentals
A
7
5
4
Toyota Estima

от

$51.65 на ден

Със 7 седалки

Toyota Previa

scotties
A
7
5
4
Toyota Previa

от

$57.03 на ден

Миниван

Toyota Hiace

hertz
A
8
4
2
Toyota Hiace

от

$61.71 на ден

Кабриолет

Mazda MX-5

letz rent a car
A
2
2
2
Mazda MX-5

от

$89.74 на ден

Информация за AERODRIVE на Оукланд, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AERODRIVE за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AERODRIVE предоставя на Оукланд, Летище [AKL].

Aerodrive

Име на фирмата:

Aerodrive

Адрес:

112 Pavilion Drive, Auckland, 2020

Телефон:

006496665113

Обекти на AERODRIVE близо до летище AKL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Оукланд, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Оукланд, Летище [AKL]

Като алтернатива на AERODRIVE има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Оукланд, Летище [AKL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Abell

Abell 17 reviews

9.3 / 10

Ezi Car Rental

Ezi 39 reviews

8.6 / 10

Thrifty

Thrifty 73 reviews

8.4 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 27 reviews

8 / 10

Europcar Corporate

Europcar 65 reviews

8 / 10

Dollar

Dollar 12 reviews

7.7 / 10

Hertz Corporate

Hertz 11 reviews

7.5 / 10

Enterprise

Enterprise 11 reviews

7.4 / 10

Lucky Rentals

Lucky 16 reviews

6.6 / 10

Scotties

Scotties 18 reviews

4.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Оукланд, Летище [AKL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Оукланд, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и BUDGET на Оукланд, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Оукланд, Летище, трябва да обмислите сделките от HERTZ. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

AERODRIVE Оукланд, Летище Преглед на парк коли под наем

AERODRIVE на Оукланд, Летище AKL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Mini , Estate , Suv , Standard , Fullsize , 7-seater , Van , Convertible ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AERODRIVE Оукланд, Летище, подгответе се да вземете Mazda Demio, и BMW i3 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Holden Barina, и Toyota C-HR или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AERODRIVE Оукланд, Летище, можете да вземете Suzuki SX4, и Holden Cruze .

AERODRIVE клас коли под наем в пълен размер на Оукланд, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Ford Taurus .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AERODRIVE Оукланд, Летище, ще получите една от следните коли: Ford Ecosport, и Toyota Prado .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AERODRIVE Оукланд, Летище, можете да наемете Toyota Estima, и Toyota Previa .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от AERODRIVE Оукланд, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Mazda MX-5 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AERODRIVE Оукланд, Летище според Вашата цел

AERODRIVE осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AERODRIVE на Оукланд, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Оукланд, Летище, най-подходящите автомобили от AERODRIVE са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AERODRIVE на Оукланд, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AERODRIVE на Оукланд, Летище.
  • За млади шофьори AERODRIVE също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AERODRIVE на Оукланд, Летище.

Често задавани въпроси - AERODRIVE рент а кар на Оукланд, Летище

Как да наема кола от AERODRIVE на Оукланд, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AERODRIVE на летище AKL?

Най-евтината кола от AERODRIVE на Оукланд, Летище е Mazda Demio. Съответната настояща цена е $13.95 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Оукланд, Летище?

Цените на бензин близо до летище AKL варират от $4.89 до $5.67.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AERODRIVE с дебитна карта на Оукланд, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AERODRIVE осигурява ли опция за детска седалка за кола на Оукланд, Летище [AKL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Оукланд, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AERODRIVE кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!