Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AERODRIVE налични на Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AERODRIVE на Auckland Airport - Domestic Terminal. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

SUV

Nissan Qashqai

aerodrive
A
5
5
3
Nissan Qashqai

от

$40.54 на ден

SUV

Audi Q7

aerodrive
A
5
5
6
Audi Q7

от

$113.64 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

aerodrive
A
5
4
5
BMW 3 Series

от

$62.61 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

drive nz
A
5
5
2
Toyota Yaris

от

$14.85 на ден

Икономичен

Hyundai Getz

abell
A
5
5
2
Hyundai Getz

от

$101.18 на ден

Компактен

Daihatsu Sirion

scotties
A
5
3
2
Daihatsu Sirion

от

$15.94 на ден

Компактен

Mercedes A Class

europcar
A
5
5
3
Mercedes A Class

от

$154.32 на ден

Комби

Toyota Corolla Wagon

mode rentals
A
5
5
5
Toyota Corolla Wagon

от

$21.53 на ден

Комби

Subaru Legacy Estate

abell
A
5
5
5
Subaru Legacy Estate

от

$123.90 на ден

SUV

Isuzu D-Max Dual Cab 3.0

thrifty
A
5
4
4
Isuzu D-Max Dual Cab 3.0

от

$22.83 на ден

SUV

BMW X3

europcar
A
5
5
5
BMW X3

от

$177.82 на ден

В пълен размер

Holden Malibu

alamo
A
5
4
5
Holden Malibu

от

$23.56 на ден

В пълен размер

Ford Falcon

abell
A
5
4
5
Ford Falcon

от

$137.41 на ден

Стандартен

Toyota Prius

scotties
A
5
5
3
Toyota Prius

от

$23.67 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

abell
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$105.19 на ден

Със 7 седалки

Toyota Previa

scotties
A
7
5
4
Toyota Previa

от

$30.70 на ден

Луксозен

Toyota GT-86

mode rentals
A
4
3
2
Toyota GT-86

от

$37.81 на ден

Миниван

Toyota Hiace

mode rentals
A
10
4
4
Toyota Hiace

от

$50.16 на ден

Миниван

Toyota Estima

snap rentals
A
8
5
3
Toyota Estima

от

$102.32 на ден

Кабриолет

Mazda MX-5

abell
M
2
2
2
Mazda MX-5

от

$72.24 на ден

Мини

Toyota Echo

abell
A
4
3
2
Toyota Echo

от

$77.14 на ден

Информация за AERODRIVE на Auckland Airport - Domestic Terminal

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AERODRIVE за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AERODRIVE предоставя на Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL].

Aerodrive

Име на фирмата:

Aerodrive

Адрес:

112 Pavilion Drive, Auckland, 2020

Телефон:

006496665113

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Безплатен автобус

Бонуси

  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на AERODRIVE близо до летище AKL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Auckland Airport - Domestic Terminal. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL]

Като алтернатива на AERODRIVE има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Abell

Abell 17 reviews

9.3 / 10

Ezi Car Rental

Ezi 38 reviews

8.8 / 10

Thrifty

Thrifty 130 reviews

8.6 / 10

Alamo EMEA

Alamo 12 reviews

8.4 / 10

Europcar Corporate

Europcar 51 reviews

8.1 / 10

Dollar

Dollar 10 reviews

7.4 / 10

Enterprise

Enterprise 7 reviews

7.1 / 10

Scotties

Scotties 17 reviews

4.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и ABELL. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Auckland Airport - Domestic Terminal.

Голям брой средни коли се предоставя от ALAMO и ABELL на Auckland Airport - Domestic Terminal. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за THRIFTY кола под наем на Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL], разгледайте SUV-тата от AERODRIVE5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Auckland Airport - Domestic Terminal.

Ако търсите голяма кола на Auckland Airport - Domestic Terminal, трябва да обмислите сделките от и . Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal Преглед на парк коли под наем

AERODRIVE на Auckland Airport - Domestic Terminal AKL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Suv , Fullsize , Economy , Compact , Estate , Standard , 7-seater , Luxury , Van , Convertible , Mini ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal, подгответе се да вземете Toyota Yaris, и Hyundai Getz или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Daihatsu Sirion, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal, можете да вземете Toyota Prius, и Hyundai Elantra .

AERODRIVE клас коли под наем в пълен размер на Auckland Airport - Domestic Terminal включва следните модели на коли под наем: BMW 3 Series, Holden Malibu, и Ford Falcon .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, Audi Q7, Isuzu D-Max Dual Cab 3.0, и BMW X3 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal се състои от следните модели коли: и Toyota GT-86 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal, можете да наемете и Toyota Previa .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal, наличните модели коли ще бъдат и Mazda MX-5 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal според Вашата цел

AERODRIVE осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AERODRIVE на Auckland Airport - Domestic Terminal за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Auckland Airport - Domestic Terminal, най-подходящите автомобили от AERODRIVE са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AERODRIVE на Auckland Airport - Domestic Terminal за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AERODRIVE на Auckland Airport - Domestic Terminal.
  • За млади шофьори AERODRIVE също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AERODRIVE на Auckland Airport - Domestic Terminal.

Често задавани въпроси - AERODRIVE рент а кар на Auckland Airport - Domestic Terminal

Как да наема кола от AERODRIVE на Auckland Airport - Domestic Terminal?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AERODRIVE на летище AKL?

Най-евтината кола от AERODRIVE на Auckland Airport - Domestic Terminal е Nissan Qashqai. Съответната настояща цена е $40.54 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Auckland Airport - Domestic Terminal?

Цените на бензин близо до летище AKL варират от $4.89 до $5.67.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AERODRIVE с дебитна карта на Auckland Airport - Domestic Terminal?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AERODRIVE осигурява ли опция за детска седалка за кола на Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Auckland Airport - Domestic Terminal?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AERODRIVE кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!