Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Инверкаргил, Летище [IVC]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Инверкаргил, Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище IVC .

Икономичен

Suzuki Swift

europcar
A
5
3
2
Suzuki Swift

от

$51.99 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

budget
A
5
5
2
Toyota Yaris

от

$70.51 на ден

SUV

Holden Trax

europcar
A
5
5
3
Holden Trax

от

$46.19 на ден

SUV

Mercedes GLA

europcar
A
5
5
3
Mercedes GLA

от

$141.81 на ден

Компактен

Toyota Corolla

hertz
A
5
5
3
Toyota Corolla

от

$58.19 на ден

В пълен размер

Ford Taurus

hertz
A
5
4
5
Ford Taurus

от

$68.37 на ден

Стандартен

Holden Cruze

budget
A
5
5
4
Holden Cruze

от

$74.23 на ден

Със 7 седалки

Kia Carnival

hertz
A
7
5
4
Kia Carnival

от

$82.43 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Инверкаргил, Летище

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище IVC

Колите под наем Икономичен на Инверкаргил, Летище биват следните модели: Suzuki Swift, Toyota Yaris, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Най-добри доставчици на Икономичен колид под наем на Инверкаргил, Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Икономичен на Инверкаргил, Летище [IVC], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Икономичен на Инверкаргил, Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Икономичен на Инверкаргил, Летище се предлага от EUROPCAR CORPORATE.

Europcar Corporate

Europcar 13 reviews

7.9 / 10

Thrifty

Thrifty 30 reviews

7.9 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Инверкаргил, Летище

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Инверкаргил, Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище IVC?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Инверкаргил, Летище е Suzuki Swift от europcar. Настоящата приложима цена е $51.99 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Инверкаргил, Летище?

Цените за бензин близо до летище IVC варират от $4.89 до $5.82.

мини 4.5 l/100km 51 US mpg
икономичен 5.1 l/100km 46 US mpg
компактен 5.3 l/100km 44 US mpg
компактен 7.0 l/100km 33 US mpg
стандартен 7.0 l/100km 33 US mpg
в пълен размер 7.4 l/100km 31 US mpg
със 7 седалки 7.4 l/100km 31 US mpg
премиум 9.1 l/100km 25 US mpg
миниван 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
ван 11.6 l/100km 20 US mpg
екзотичен/спортен 10.6 l/100km 22 US mpg
кабриолет 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Така че може да имате разход около 7.2$, за да шофирате Икономичен кола 100 км. Шофиране от 100 американски мили в автомобил Икономичен ще Ви струва приблизително 11.6$.

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Инверкаргил, Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Инверкаргил, Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Инверкаргил, Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Инверкаргил, Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Инверкаргил, Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!