Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Керикери, Летище [KKE]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Керикери, Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище KKE .

Икономичен

Toyota Yaris

budget
A
5
5
2
Toyota Yaris

от

$54.50 на ден

Компактен

Toyota Corolla

budget
A
5
5
3
Toyota Corolla

от

$64.85 на ден

Стандартен

Holden Cruze

budget
A
5
5
4
Holden Cruze

от

$76.27 на ден

SUV

Toyota Rav4

budget
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$86.21 на ден

В пълен размер

Ford Falcon

budget
A
5
4
5
Ford Falcon

от

$91.31 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Керикери, Летище

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище KKE

Колите под наем Икономичен на Керикери, Летище биват следните модели: Toyota Yaris, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Обекти на коли под наем Икономичен близо до Керикери, Летище

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Керикери, Летище. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

В близост центъра на места за коли под наем

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Керикери, Летище

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Керикери, Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище KKE?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Керикери, Летище е Toyota Yaris от budget. Настоящата приложима цена е $54.50 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Керикери, Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Керикери, Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Керикери, Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Керикери, Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Керикери, Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Керикери, Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!