Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Куинстаун, Летище [ZQN]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Куинстаун, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

SUV

Holden Trax

thrifty
A
5
5
3
Holden Trax

от

$77.94 на ден

Компактен

Mitsubishi Eclipse

thrifty
A
5
5
3
Mitsubishi Eclipse

от

$84.91 на ден

Икономичен

Daihatsu Sirion

scotties
A
5
5
2
Daihatsu Sirion

от

$18.95 на ден

Икономичен

Holden Barina

hertz
A
5
5
2
Holden Barina

от

$93.75 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

sixt
A
5
4
3
Volkswagen Golf

от

$33.83 на ден

Компактен

Toyota C-HR

go rentals
A
5
5
3
Toyota C-HR

от

$82.23 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

mode rentals
A
5
5
4
Toyota Corolla

от

$42.21 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

ace rental cars
A
5
5
4
Hyundai Elantra

от

$83.82 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

mode rentals
A
5
4
2
Toyota Camry

от

$48.58 на ден

SUV

Mitsubishi ASX

national
A
5
5
3
Mitsubishi ASX

от

$54.39 на ден

SUV

BMW X3

europcar
A
5
5
6
BMW X3

от

$394.72 на ден

Със 7 седалки

Toyota Previa

scotties
A
7
5
4
Toyota Previa

от

$63.85 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

europcar
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$109.78 на ден

Миниван

Hyundai iMax

ezi
A
8
4
3
Hyundai iMax

от

$131.41 на ден

Миниван

Toyota Hiace

go rentals
A
12
4
6
Toyota Hiace

от

$160.35 на ден

Информация за THRIFTY на Куинстаун, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Куинстаун, Летище [ZQN].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

Queenstown Airport Terminal, Queenstown

Телефон:

03 442 3532

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Еднопосочен наем такса
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на THRIFTY близо до летище ZQN

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Куинстаун, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Куинстаун, Летище [ZQN]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Куинстаун, Летище [ZQN]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Ezi Car Rental

Ezi 28 reviews

8.5 / 10

Alamo EMEA

Alamo 16 reviews

8.2 / 10

Dollar

Dollar 9 reviews

7.2 / 10

Europcar Corporate

Europcar 16 reviews

7.1 / 10

Scotties

Scotties 19 reviews

6.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Куинстаун, Летище [ZQN], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SCOTTIES и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Куинстаун, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и на Куинстаун, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за NATIONAL кола под наем на Куинстаун, Летище [ZQN], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Куинстаун, Летище.

Ако търсите голяма кола на Куинстаун, Летище, трябва да обмислите сделките от EZI и . Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Куинстаун, Летище, трябва да разгледате офертите от EUROPCAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Куинстаун, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Куинстаун, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Куинстаун, Летище ZQN предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Suv , Compact , Economy , Standard , Fullsize , 7-seater , Luxury , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Куинстаун, Летище, подгответе се да вземете Daihatsu Sirion, и Holden Barina или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Mitsubishi Eclipse, Volkswagen Golf, и Toyota C-HR или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Куинстаун, Летище, можете да вземете Toyota Corolla, и Hyundai Elantra .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Куинстаун, Летище включва следните модели на коли под наем: и Toyota Camry .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Куинстаун, Летище, ще получите една от следните коли: Holden Trax, Mitsubishi ASX, и BMW X3 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Куинстаун, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Куинстаун, Летище, можете да наемете и Toyota Previa .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Куинстаун, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Куинстаун, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Куинстаун, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Куинстаун, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Куинстаун, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Куинстаун, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Куинстаун, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Куинстаун, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище ZQN?

Най-евтината кола от THRIFTY на Куинстаун, Летище е Holden Trax. Съответната настояща цена е $77.94 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от THRIFTY на Куинстаун, Летище [ZQN]?

Най-често резервираният клас коли от THRIFTY на летище ZQN е . Най-евтиният автомобил от THRIFTY е . Цената му започва от $84.91 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Куинстаун, Летище?

Цените на бензин близо до летище ZQN варират от $5.15 до $5.90.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Куинстаун, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Куинстаун, Летище [ZQN]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Куинстаун, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!