Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Таупо, Летище [TUO]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Таупо, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Toyota Corolla

thrifty
A
5
3
2
Toyota Corolla

от

$39.87 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

thrifty
A
5
3
2
Toyota Yaris

от

$40.57 на ден

Стандартен

Toyota Camry

thrifty
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$46.90 на ден

В пълен размер

Toyota Aurion

thrifty
A
5
4
5
Toyota Aurion

от

$48.57 на ден

SUV

Toyota Rav4

thrifty
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$61.15 на ден

SUV

Toyota Prado

thrifty
A
5
5
5
Toyota Prado

от

$90.82 на ден

Със 7 седалки

Toyota Previa

thrifty
A
7
5
4
Toyota Previa

от

$74.18 на ден

Миниван

Toyota Commuter

thrifty
A
12
4
6
Toyota Commuter

от

$93.33 на ден

Стандартен

Holden Cruze

budget
A
5
5
4
Holden Cruze

от

$81.91 на ден

В пълен размер

Ford Falcon

budget
A
5
4
5
Ford Falcon

от

$82.55 на ден

Информация за THRIFTY на Таупо, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Таупо, Летище [TUO].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

Taupo Airport Terminal, Taupo

Телефон:

07 834 2190

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Посреща и поздравява

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Еднопосочен наем такса
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

THRIFTY Таупо, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Таупо, Летище TUO предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Standard , Fullsize , Suv , 7-seater , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Таупо, Летище, подгответе се да вземете и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Corolla или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Таупо, Летище, можете да вземете Toyota Camry, и Holden Cruze .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Таупо, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Aurion, и Ford Falcon .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Таупо, Летище, ще получите една от следните коли: Toyota Rav4, и Toyota Prado .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Таупо, Летище, можете да наемете и Toyota Previa .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Таупо, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Таупо, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Таупо, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Таупо, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Таупо, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Таупо, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Таупо, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Таупо, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище TUO?

Най-евтината кола от THRIFTY на Таупо, Летище е Toyota Corolla. Съответната настояща цена е $39.87 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем THRIFTY на Таупо, Летище [TUO]?

Най-популярните коли под наем на Таупо, Летище от THRIFTY в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $39.87 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от THRIFTY на Таупо, Летище [TUO]?

Най-често резервираният клас коли от THRIFTY на летище TUO е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от THRIFTY е TOYOTA CAMRY. Цената му започва от $46.90 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Таупо, Летище?

Цените на бензин близо до летище TUO варират от $4.01 до $5.39.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Таупо, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Таупо, Летище [TUO]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Таупо, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!