Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Тауранга

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Тауранга. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Тауранга, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

В пълен размер

В пълен размер

SUV

SUV

Стандартен

Стандартен

Миниван

Миниван

Hertz Car Hire от$117.89 от$124.27 от$161.30 от$165.05
Thrifty Car Rental от$127.88 от$160.15 от$149.18 от$204.08

Най-добрите коли под наем фирми в Тауранга

Агенциите за коли под наем в Тауранга могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Thrifty

Thrifty 110 reviews

8.8 / 10

Budget ABG Franchise

Budget 16 reviews

8.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 11 reviews

8.1 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Тауранга. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Тауранга, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV да се Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Тауранга се предоставя от Thrifty.

В Тауранга, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, EUROPCAR, THRIFTY, KEDDY и предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Тауранга.

Коли под наем в близост до места Тауранга

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Тауранга, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Тауранга Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Тауранга, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Holden Barina, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Toyota Corolla, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Hyundai Sonata, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Holden Commodore, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Toyota Previa, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Toyota Commuter, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Holden Trax, Toyota Highlander, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Тауранга

Как да наема кола в Тауранга?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Тауранга?

Цените за наем на кола в Тауранга варират от $117.89 на ден до $231.52 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Тауранга?

Най-евтината сделка за коли под наем в Тауранга може да се намери в Tauranga. Цените за коли под наем стартират от $117.89 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Тауранга?

В Тауранга можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Тауранга?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Thrifty with an average score of 8.8/1. Най-евтината кола от Thrifty в Тауранга е Hyundai Sonata. Настоящата съответна цена е $149.18 на ден.

Каква е цената на бензина в Тауранга?

Цените на бензина в Тауранга варират от $4.61 до $5.33.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Тауранга?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Тауранга?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.