Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Тауранага, Летище [TRG]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Тауранага, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Toyota Yaris

thrifty
A
5
3
2
Toyota Yaris

от

$127.88 на ден

Стандартен

Hyundai Sonata

thrifty
A
5
3
4
Hyundai Sonata

от

$149.18 на ден

SUV

Holden Trax

thrifty
A
5
5
3
Holden Trax

от

$160.15 на ден

Миниван

Toyota Commuter

thrifty
A
12
4
6
Toyota Commuter

от

$204.08 на ден

Със 7 седалки

Toyota Previa

thrifty
A
7
5
4
Toyota Previa

от

$231.52 на ден

Икономичен

Holden Barina

hertz
A
5
5
2
Holden Barina

от

$117.89 на ден

Компактен

Toyota Corolla

hertz
A
5
5
3
Toyota Corolla

от

$124.27 на ден

В пълен размер

Holden Commodore

hertz
A
5
4
5
Holden Commodore

от

$161.30 на ден

SUV

Toyota Rav4

hertz
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$165.05 на ден

Информация за THRIFTY на Тауранага, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Тауранага, Летище [TRG].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

In Terminal, Tauranga

Телефон:

07 572 3836

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на THRIFTY близо до летище TRG

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Тауранага, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Тауранага, Летище [TRG]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Тауранага, Летище [TRG]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget ABG Franchise

Budget 16 reviews

8.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 11 reviews

8.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Тауранага, Летище [TRG], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Тауранага, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от HERTZ на Тауранага, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Тауранага, Летище [TRG], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Тауранага, Летище.

THRIFTY Тауранага, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Тауранага, Летище TRG предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Standard , Suv , Van , 7-seater , Compact , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Тауранага, Летище, подгответе се да вземете Toyota Yaris, и Holden Barina или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Corolla или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Тауранага, Летище, можете да вземете и Hyundai Sonata .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Тауранага, Летище включва следните модели на коли под наем: и Holden Commodore .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Тауранага, Летище, ще получите една от следните коли: Holden Trax, и Toyota Rav4 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Тауранага, Летище, можете да наемете и Toyota Previa .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Тауранага, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Тауранага, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Тауранага, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Тауранага, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Тауранага, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Тауранага, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Тауранага, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Тауранага, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище TRG?

Най-евтината кола от THRIFTY на Тауранага, Летище е Toyota Yaris. Съответната настояща цена е $127.88 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем THRIFTY на Тауранага, Летище [TRG]?

Най-популярните коли под наем на Тауранага, Летище от THRIFTY в момента са TOYOTA PREVIA. Най-ниската цена за този автомобил е $231.52 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Тауранага, Летище?

Цените на бензин близо до летище TRG варират от $4.61 до $5.33.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Тауранага, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Тауранага, Летище [TRG]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Тауранага, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!