Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем EZI налични на Уелингтън, Летище [WLG]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на EZI на Уелингтън, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Mazda Demio

mode rentals
A
5
5
2
Mazda Demio

от

$23.74 на ден

Икономичен

Holden Barina

firefly
A
5
5
2
Holden Barina

от

$88.92 на ден

Компактен

Toyota Corolla

thrifty
A
5
5
3
Toyota Corolla

от

$43.55 на ден

SUV

Suzuki Vitara

keddy by europcar
A
5
5
3
Suzuki Vitara

от

$50.02 на ден

SUV

Audi Q7

sixt
A
5
5
6
Audi Q7

от

$141.02 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

ace rental cars
A
5
4
5
Toyota Camry

от

$52.75 на ден

Със 7 седалки

Kia Carnival

ace rental cars
A
7
5
4
Kia Carnival

от

$88.04 на ден

Информация за EZI на Уелингтън, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на EZI за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които EZI предоставя на Уелингтън, Летище [WLG].

Ezi Car Rental

Име на фирмата:

Ezi Car Rental

Адрес:

Terminal Building, Wellington Airport, 6022

Телефон:

+64 4 473 1165

Най-добри фирми за коли под наем на Уелингтън, Летище [WLG]

Като алтернатива на EZI има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Уелингтън, Летище [WLG]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Thrifty

Thrifty 16 reviews

7.6 / 10

Europcar Corporate

Europcar 10 reviews

7.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Уелингтън, Летище [WLG], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и FIREFLY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Уелингтън, Летище.

EZI Уелингтън, Летище Преглед на парк коли под наем

EZI на Уелингтън, Летище WLG предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Suv , Fullsize , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за EZI Уелингтън, Летище, подгответе се да вземете Mazda Demio, и Holden Barina или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Corolla или да вземете подобрение на клас коли

EZI клас коли под наем в пълен размер на Уелингтън, Летище включва следните модели на коли под наем: и Toyota Camry .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от EZI Уелингтън, Летище, ще получите една от следните коли: Suzuki Vitara, и Audi Q7 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от EZI Уелингтън, Летище, можете да наемете и Kia Carnival .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от EZI Уелингтън, Летище според Вашата цел

EZI осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от EZI на Уелингтън, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Уелингтън, Летище, най-подходящите автомобили от EZI са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от EZI на Уелингтън, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от EZI на Уелингтън, Летище.
  • За млади шофьори EZI също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от EZI на Уелингтън, Летище.

Често задавани въпроси - EZI рент а кар на Уелингтън, Летище

Как да наема кола от EZI на Уелингтън, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от EZI на летище WLG?

Най-евтината кола от EZI на Уелингтън, Летище е Mazda Demio. Съответната настояща цена е $23.74 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Уелингтън, Летище?

Цените на бензин близо до летище WLG варират от $5.15 до $5.92.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при EZI с дебитна карта на Уелингтън, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

EZI осигурява ли опция за детска седалка за кола на Уелингтън, Летище [WLG]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Уелингтън, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на EZI кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!