Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем EUROPCAR налични на Летище Бодо [BOO]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на EUROPCAR на Летище Бодо. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Volkswagen Up

avis
M
4
3
1
Volkswagen Up

от

$149.63 на ден

Мини

Hyundai i10

hertz
M
4
3
1
Hyundai i10

от

$162.80 на ден

Икономичен

Citroen C3

avis
M
5
5
2
Citroen C3

от

$153.07 на ден

Икономичен

BMW i3

sixt
A
4
3
2
BMW i3

от

$346.77 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

avis
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$167.59 на ден

Компактен

Mercedes A Class

sixt
M
5
5
3
Mercedes A Class

от

$431.80 на ден

Комби

Peugeot 308 Estate

budget
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

от

$182.75 на ден

Комби

Mercedes E Class Estate

sixt
A
5
5
6
Mercedes E Class Estate

от

$494.98 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan

avis
A
5
5
4
Volkswagen Tiguan

от

$240.52 на ден

SUV

Mercedes GLC

sixt
A
5
5
4
Mercedes GLC

от

$629.58 на ден

Луксозен

Audi A5

avis
A
5
4
4
Audi A5

от

$271.68 на ден

В пълен размер

Volvo S60

budget
A
5
4
4
Volvo S60

от

$271.70 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

sixt
M
5
4
4
Volkswagen Passat

от

$327.41 на ден

Стандартен

Mercedes B Class

sixt
A
5
5
4
Mercedes B Class

от

$478.49 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Sharan

avis
A
7
5
2
Volkswagen Sharan

от

$417.81 на ден

Със 7 седалки

Ford S-Max

sixt
M
7
5
1
Ford S-Max

от

$478.49 на ден

Със 9 седалки

Ford Tourneo

sixt
M
9
5
4
Ford Tourneo

от

$610.35 на ден

Миниван

Mercedes Viano

sixt
A
8
5
3
Mercedes Viano

от

$643.31 на ден

Информация за EUROPCAR на Летище Бодо

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на EUROPCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които EUROPCAR предоставя на Летище Бодо [BOO].

Europcar

Име на фирмата:

Europcar

Адрес:

BODOE AIRPORT (BOO) AIRPORT SERVICE LOCATION, BODOE, 8041

Телефон:

47 0047 41249110

Обекти на EUROPCAR близо до летище BOO

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Бодо. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Бодо [BOO]

Като алтернатива на EUROPCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Бодо [BOO]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Corporate

Avis 50 reviews

8.3 / 10

SIXT Franchise

SIXT 109 reviews

8.3 / 10

Hertz

Hertz 186 reviews

8.1 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 69 reviews

8.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Бодо [BOO], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Бодо.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и SIXT на Летище Бодо. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AVIS кола под наем на Летище Бодо [BOO], разгледайте SUV-тата от EUROPCAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Бодо.

Ако търсите голяма кола на Летище Бодо, трябва да обмислите сделките от SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Бодо, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, на Летище Бодо, за да задоволят всяка прищявка.

EUROPCAR Летище Бодо Преглед на парк коли под наем

EUROPCAR на Летище Бодо BOO предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Suv , Luxury , Fullsize , Standard , 7-seater , 9-seater , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за EUROPCAR Летище Бодо, подгответе се да вземете Citroen C3, и BMW i3 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Golf, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от EUROPCAR Летище Бодо, можете да вземете Volkswagen Passat, и Mercedes B Class .

EUROPCAR клас коли под наем в пълен размер на Летище Бодо включва следните модели на коли под наем: и Volvo S60 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от EUROPCAR Летище Бодо, ще получите една от следните коли: Volkswagen Tiguan, и Mercedes GLC .

Премиум клас коли под наем, осигурен от EUROPCAR Летище Бодо се състои от следните модели коли: и Audi A5 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от EUROPCAR Летище Бодо, можете да наемете Volkswagen Sharan, и Ford S-Max .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от EUROPCAR Летище Бодо според Вашата цел

EUROPCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от EUROPCAR на Летище Бодо за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Бодо, най-подходящите автомобили от EUROPCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от EUROPCAR на Летище Бодо за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от EUROPCAR на Летище Бодо.
  • За млади шофьори EUROPCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от EUROPCAR на Летище Бодо.

Често задавани въпроси - EUROPCAR рент а кар на Летище Бодо

Как да наема кола от EUROPCAR на Летище Бодо?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от EUROPCAR на летище BOO?

Най-евтината кола от EUROPCAR на Летище Бодо е Volkswagen Up. Съответната настояща цена е $149.63 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Бодо?

Цените на бензин близо до летище BOO варират от $6.53 до $7.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при EUROPCAR с дебитна карта на Летище Бодо?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

EUROPCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Бодо [BOO]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Бодо?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на EUROPCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!