Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Летище Риум Рорвик [RVK]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Летище Риум Рорвик и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище RVK .

Икономичен

Volkswagen Polo

hertz
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$88.81 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

hertz
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$100.08 на ден

Комби

Ford Focus Estate

hertz
M
5
5
5
Ford Focus Estate

от

$111.43 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Летище Риум Рорвик

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище RVK

Колите под наем Икономичен на Летище Риум Рорвик биват следните модели: Volkswagen Polo, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Обекти на коли под наем Икономичен близо до Летище Риум Рорвик

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Летище Риум Рорвик. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Летище Риум Рорвик

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Летище Риум Рорвик?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище RVK?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Летище Риум Рорвик е Volkswagen Polo от hertz. Настоящата приложима цена е $88.81 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Летище Риум Рорвик?

Цените за бензин близо до летище RVK варират от $6.99 до $6.99.

мини 4.5 l/100km 51 US mpg
икономичен 5.1 l/100km 46 US mpg
компактен 5.3 l/100km 44 US mpg
компактен 7.0 l/100km 33 US mpg
стандартен 7.0 l/100km 33 US mpg
в пълен размер 7.4 l/100km 31 US mpg
със 7 седалки 7.4 l/100km 31 US mpg
премиум 9.1 l/100km 25 US mpg
миниван 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
ван 11.6 l/100km 20 US mpg
екзотичен/спортен 10.6 l/100km 22 US mpg
кабриолет 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Така че може да имате разход около 9.4$, за да шофирате Икономичен кола 100 км. Шофиране от 100 американски мили в автомобил Икономичен ще Ви струва приблизително 15.2$.

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Летище Риум Рорвик?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Летище Риум Рорвик?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Летище Риум Рорвик. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Летище Риум Рорвик се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Летище Риум Рорвик. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!