Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Летище Трондхайм [TRD]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Летище Трондхайм. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Volkswagen Up

sixt
M
4
3
2
Volkswagen Up

от

$35.41 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

sixt
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$36.44 на ден

Икономичен

Mazda CX-3

sixt
A
5
5
2
Mazda CX-3

от

$77.79 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

sixt
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$43.99 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

sixt
M
5
4
4
Volkswagen Passat

от

$47.42 на ден

Комби

Ford Focus Estate

sixt
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$50.42 на ден

Комби

Mercedes E Class Estate

sixt
A
5
5
6
Mercedes E Class Estate

от

$77.88 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$70.04 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$77.10 на ден

SUV

Ford Kuga

sixt
M
5
5
4
Ford Kuga

от

$82.38 на ден

SUV

BMW X1

sixt
A
5
5
4
BMW X1

от

$94.06 на ден

Със 9 седалки

Ford Tourneo

sixt
M
9
5
4
Ford Tourneo

от

$94.36 на ден

Информация за AVIS на Летище Трондхайм

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Летище Трондхайм [TRD].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Avis Bilutleie As, Trondheim, 7502

Телефон:

(47) 67255610

Обекти на AVIS близо до летище TRD

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Трондхайм. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Трондхайм [TRD]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Трондхайм [TRD]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 37 reviews

9.1 / 10

Hertz

Hertz 44 reviews

8.7 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 34 reviews

8.4 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 28 reviews

7.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Трондхайм [TRD], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Трондхайм.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT на Летище Трондхайм. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Летище Трондхайм [TRD], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Трондхайм.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Трондхайм, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, на Летище Трондхайм, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Летище Трондхайм Преглед на парк коли под наем

AVIS на Летище Трондхайм TRD предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Estate , Fullsize , Luxury , Suv , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Летище Трондхайм, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, и Mazda CX-3 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Volkswagen Golf или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Летище Трондхайм, можете да вземете и Volkswagen Passat .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Летище Трондхайм включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Летище Трондхайм, ще получите една от следните коли: Ford Kuga, и BMW X1 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Летище Трондхайм се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Летище Трондхайм според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Летище Трондхайм за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Трондхайм, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Летище Трондхайм за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Летище Трондхайм.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Летище Трондхайм.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Летище Трондхайм

Как да наема кола от AVIS на Летище Трондхайм?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище TRD?

Най-евтината кола от AVIS на Летище Трондхайм е Volkswagen Up. Съответната настояща цена е $35.41 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Трондхайм?

Цените на бензин близо до летище TRD варират от $6.53 до $7.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Летище Трондхайм?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Трондхайм [TRD]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Трондхайм?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!