Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски [BZG]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Skoda Fabia

panek
M
5
5
2
Skoda Fabia

от

$25.79 на ден

Икономичен

Opel Corsa

alamo
A
5
5
2
Opel Corsa

от

$48.79 на ден

Компактен

Seat Leon

panek
M
5
5
3
Seat Leon

от

$26.48 на ден

Компактен

Toyota Corolla Hybrid

car net
A
5
5
3
Toyota Corolla Hybrid

от

$50.32 на ден

Комби

Seat Leon Estate

panek
M
5
5
4
Seat Leon Estate

от

$31.47 на ден

Комби

Skoda Superb Estate

europcar
M
5
5
5
Skoda Superb Estate

от

$62.35 на ден

Мини

Toyota Aygo

alamo
M
4
5
2
Toyota Aygo

от

$31.59 на ден

Мини

Kia Picanto

thrifty
M
4
3
2
Kia Picanto

от

$39.64 на ден

SUV

Seat Arona

car net
M
5
5
3
Seat Arona

от

$44.78 на ден

SUV

BMW X5

thrifty
A
5
5
6
BMW X5

от

$158.01 на ден

Стандартен

Mazda 6

car net
A
5
4
4
Mazda 6

от

$55.87 на ден

Стандартен

Toyota Avensis

kaizenrent
M
5
3
3
Toyota Avensis

от

$65.57 на ден

Луксозен

Infiniti Q50

express
A
5
4
4
Infiniti Q50

от

$68.66 на ден

Луксозен

BMW 5 Series

car net
A
5
4
4
BMW 5 Series

от

$130.72 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

thrifty
A
5
4
3
Mercedes C Class

от

$87.79 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

car net
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$89.13 на ден

Със 7 седалки

Seat Alhambra

thrifty
A
7
5
2
Seat Alhambra

от

$108.05 на ден

Информация за AVIS на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски [BZG].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Paderewskiego 1, Bydgoszcz, 85-151

Телефон:

(48) 601 354 809

Обекти на AVIS близо до летище BZG

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски [BZG]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски [BZG]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise Franchise

Enterprise 9 reviews

9.2 / 10

Alamo

Alamo 61 reviews

9.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 55 reviews

8.9 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 20 reviews

8.6 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 80 reviews

8.5 / 10

Express Car Hire

Express 155 reviews

8.2 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 15 reviews

8 / 10

Rentis

Rentis 18 reviews

7.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски [BZG], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от PANEK и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски.

Голям брой средни коли се предоставя от и KAIZENRENT на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски, трябва да разгледате офертите от EXPRESS. Те представляват достатъчно Луксозен, на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски Преглед на парк коли под наем

AVIS на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски BZG предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Estate , Mini , Suv , Standard , Luxury , Fullsize , 9-seater , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски, подгответе се да вземете Skoda Fabia, и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Seat Leon, и Toyota Corolla Hybrid или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски, можете да вземете Mazda 6, и Toyota Avensis .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски, ще получите една от следните коли: Seat Arona, и BMW X5 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски се състои от следните модели коли: Infiniti Q50, и BMW 5 Series .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски, можете да наемете и Seat Alhambra .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски

Как да наема кола от AVIS на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище BZG?

Най-евтината кола от AVIS на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски е Skoda Fabia. Съответната настояща цена е $25.79 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски?

Цените на бензин близо до летище BZG варират от $4.42 до $5.08.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски [BZG]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Бидгошч - Летище - Игнаци Ян Падеревски?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!