Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем EXPRESS налични на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на EXPRESS на Лодс - Летище - Владислав Реймонт. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Opel Astra

express
M
5
5
3
Opel Astra

от

$20.46 на ден

Компактен

Toyota C-HR Hybrid

express
A
5
5
3
Toyota C-HR Hybrid

от

$48.51 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

express
M
5
5
2
Ford Fiesta

от

$20.46 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

express
M
5
5
4
Volkswagen Passat

от

$59.07 на ден

Луксозен

Infiniti Q50

express
A
5
4
4
Infiniti Q50

от

$64.20 на ден

Със 9 седалки

Renault Trafic

express
M
9
5
4
Renault Trafic

от

$94.29 на ден

Компактен

Seat Leon

panek
M
5
5
3
Seat Leon

от

$26.91 на ден

Компактен

Kia Ceed

thrifty
A
5
5
3
Kia Ceed

от

$104.40 на ден

Икономичен

Kia Rio

budget
M
4
3
2
Kia Rio

от

$28.21 на ден

Икономичен

Hyundai i20

gt cars poland
M
5
5
2
Hyundai i20

от

$55.55 на ден

Комби

Fiat Tipo Estate

budget
M
5
5
4
Fiat Tipo Estate

от

$34.19 на ден

Комби

Skoda Octavia Estate

europcar
M
5
5
5
Skoda Octavia Estate

от

$128.94 на ден

Мини

Fiat 500

sixt
M
4
3
2
Fiat 500

от

$34.74 на ден

Мини

Kia Picanto

hertz
M
4
3
2
Kia Picanto

от

$83.66 на ден

SUV

Volkswagen T-Roc

panek
A
5
5
3
Volkswagen T-Roc

от

$39.02 на ден

SUV

Toyota Rav4

kaizenrent
A
5
5
4
Toyota Rav4

от

$79.59 на ден

Със 7 седалки

Peugeot Rifter

sixt
M
7
5
1
Peugeot Rifter

от

$56.25 на ден

Стандартен

Nissan Qashqai

panek
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$58.63 на ден

Стандартен

Mazda 6

hertz
M
5
5
4
Mazda 6

от

$154.67 на ден

В пълен размер

Volvo S60

sixt
A
5
4
4
Volvo S60

от

$60.11 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito

sixt
M
9
5
4
Mercedes Vito

от

$72.18 на ден

Информация за EXPRESS на Лодс - Летище - Владислав Реймонт

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на EXPRESS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които EXPRESS предоставя на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ].

Express Rent A Car

Име на фирмата:

Express Rent A Car

Адрес:

ul. Gen. S. Maczka 35, 94-328, Lodz

Телефон:

(+48) 12 3000 300

Пикап

Посреща и поздравява

Бонуси

  • - Неограничен пробег

Обекти на EXPRESS близо до летище LCJ

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Лодс - Летище - Владислав Реймонт. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ]

Като алтернатива на EXPRESS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 13 reviews

9.2 / 10

Hertz Corporate

Hertz 51 reviews

8.9 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 74 reviews

8.6 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 21 reviews

8.4 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 15 reviews

8 / 10

Rentis

Rentis 16 reviews

7.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от PANEK и THRIFTY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Лодс - Летище - Владислав Реймонт.

Голям брой средни коли се предоставя от PANEK и HERTZ на Лодс - Летище - Владислав Реймонт. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за PANEK кола под наем на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ], разгледайте SUV-тата от EXPRESS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Лодс - Летище - Владислав Реймонт.

EXPRESS Лодс - Летище - Владислав Реймонт Преглед на парк коли под наем

EXPRESS на Лодс - Летище - Владислав Реймонт LCJ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Standard , Luxury , 9-seater , Estate , Mini , Suv , 7-seater , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за EXPRESS Лодс - Летище - Владислав Реймонт, подгответе се да вземете Ford Fiesta, Kia Rio, и Hyundai i20 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, Toyota C-HR Hybrid, Seat Leon, и Kia Ceed или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от EXPRESS Лодс - Летище - Владислав Реймонт, можете да вземете Volkswagen Passat, Nissan Qashqai, и Mazda 6 .

EXPRESS клас коли под наем в пълен размер на Лодс - Летище - Владислав Реймонт включва следните модели на коли под наем: и Volvo S60 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от EXPRESS Лодс - Летище - Владислав Реймонт, ще получите една от следните коли: Volkswagen T-Roc, и Toyota Rav4 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от EXPRESS Лодс - Летище - Владислав Реймонт се състои от следните модели коли: и Infiniti Q50 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от EXPRESS Лодс - Летище - Владислав Реймонт, можете да наемете и Peugeot Rifter .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от EXPRESS Лодс - Летище - Владислав Реймонт според Вашата цел

EXPRESS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от EXPRESS на Лодс - Летище - Владислав Реймонт за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Лодс - Летище - Владислав Реймонт, най-подходящите автомобили от EXPRESS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от EXPRESS на Лодс - Летище - Владислав Реймонт за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от EXPRESS на Лодс - Летище - Владислав Реймонт.
  • За млади шофьори EXPRESS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от EXPRESS на Лодс - Летище - Владислав Реймонт.

Често задавани въпроси - EXPRESS рент а кар на Лодс - Летище - Владислав Реймонт

Как да наема кола от EXPRESS на Лодс - Летище - Владислав Реймонт?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от EXPRESS на летище LCJ?

Най-евтината кола от EXPRESS на Лодс - Летище - Владислав Реймонт е Opel Astra. Съответната настояща цена е $20.46 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от EXPRESS на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ]?

Най-често резервираният клас коли от EXPRESS на летище LCJ е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от EXPRESS е VOLKSWAGEN PASSAT. Цената му започва от $59.07 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Лодс - Летище - Владислав Реймонт?

Цените на бензин близо до летище LCJ варират от $4.52 до $4.93.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при EXPRESS с дебитна карта на Лодс - Летище - Владислав Реймонт?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

EXPRESS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Лодс - Летище - Владислав Реймонт?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на EXPRESS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!