Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Olsztyn - Szymany Airport [SZY]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Olsztyn - Szymany Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Kia Picanto

thrifty
M
4
3
2
Kia Picanto

от

$28.94 на ден

Икономичен

Renault Clio

thrifty
M
5
5
2
Renault Clio

от

$31.55 на ден

Икономичен

Renault Captur

europcar
M
5
5
3
Renault Captur

от

$51.10 на ден

Комби

Renault Clio Estate

thrifty
M
5
5
4
Renault Clio Estate

от

$33.00 на ден

Комби

Volkswagen Passat Estate

europcar
A
5
5
5
Volkswagen Passat Estate

от

$77.95 на ден

Компактен

Ford Focus

thrifty
M
5
5
3
Ford Focus

от

$34.45 на ден

Компактен

Renault Megane

hertz
A
5
5
3
Renault Megane

от

$37.35 на ден

Стандартен

Toyota Avensis

thrifty
M
5
5
4
Toyota Avensis

от

$48.96 на ден

Стандартен

Opel Insignia

europcar
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$72.36 на ден

SUV

Renault Kadjar

europcar
A
5
5
3
Renault Kadjar

от

$72.36 на ден

Със 9 седалки

Ford Transit Passengervan

europcar
A
9
5
4
Ford Transit Passengervan

от

$111.24 на ден

Информация за AVIS на Olsztyn - Szymany Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Olsztyn - Szymany Airport [SZY].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Szymany 150, Szymany 150, 12-100 Szczytno, Szczytno, 12-100

Телефон:

(48) 695 361 778

Обекти на AVIS близо до летище SZY

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Olsztyn - Szymany Airport. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Olsztyn - Szymany Airport [SZY]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Olsztyn - Szymany Airport [SZY]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 20 reviews

8.6 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 80 reviews

8.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Olsztyn - Szymany Airport [SZY], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Olsztyn - Szymany Airport.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY и EUROPCAR на Olsztyn - Szymany Airport. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Olsztyn - Szymany Airport [SZY], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Olsztyn - Szymany Airport.

AVIS Olsztyn - Szymany Airport Преглед на парк коли под наем

AVIS на Olsztyn - Szymany Airport SZY предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Estate , Compact , Standard , Suv , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Olsztyn - Szymany Airport, подгответе се да вземете Renault Clio, и Renault Captur или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Renault Megane или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Olsztyn - Szymany Airport, можете да вземете Toyota Avensis, и Opel Insignia .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Olsztyn - Szymany Airport, ще получите една от следните коли: и Renault Kadjar .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Olsztyn - Szymany Airport според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Olsztyn - Szymany Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Olsztyn - Szymany Airport, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Olsztyn - Szymany Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Olsztyn - Szymany Airport.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Olsztyn - Szymany Airport.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Olsztyn - Szymany Airport

Как да наема кола от AVIS на Olsztyn - Szymany Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище SZY?

Най-евтината кола от AVIS на Olsztyn - Szymany Airport е Kia Picanto. Съответната настояща цена е $28.94 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Olsztyn - Szymany Airport?

Цените на бензин близо до летище SZY варират от $4.42 до $4.94.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Olsztyn - Szymany Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Olsztyn - Szymany Airport [SZY]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Olsztyn - Szymany Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!