Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем RENTIS налични на Жешов - Летище - Жасьонка [RZE]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на RENTIS на Жешов - Летище - Жасьонка. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Smart Forfour

global rent a car
M
4
3
2
Smart Forfour

от

$25.67 на ден

Мини

Fiat 500

budget
M
4
3
1
Fiat 500

от

$48.44 на ден

Икономичен

Opel Corsa

green motion
M
5
5
2
Opel Corsa

от

$26.35 на ден

Икономичен

Peugeot 208

sixt
M
5
5
2
Peugeot 208

от

$60.85 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

global rent a car
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$29.86 на ден

Компактен

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$96.93 на ден

Комби

Volkswagen Golf Estate

global rent a car
M
5
5
4
Volkswagen Golf Estate

от

$32.81 на ден

Комби

Volkswagen Passat Estate

europcar
A
5
5
5
Volkswagen Passat Estate

от

$96.12 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

global rent a car
A
5
4
4
Skoda Octavia

от

$38.76 на ден

Стандартен

Opel Insignia

europcar
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$90.88 на ден

SUV

Kia Sportage

green motion
M
5
5
4
Kia Sportage

от

$43.33 на ден

SUV

Seat Arona

global rent a car
A
5
5
3
Seat Arona

от

$148.27 на ден

Със 9 седалки

Renault Trafic

express
M
9
5
4
Renault Trafic

от

$105.90 на ден

В пълен размер

Volvo S60

sixt
A
5
4
4
Volvo S60

от

$111.81 на ден

Луксозен

Lexus GS200

alamo
A
5
4
4
Lexus GS200

от

$137.92 на ден

Информация за RENTIS на Жешов - Летище - Жасьонка

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на RENTIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които RENTIS предоставя на Жешов - Летище - Жасьонка [RZE].

RENTIS

Име на фирмата:

RENTIS

Адрес:

Rzeszow Jesionka international airport, Meet and Greet, Rzeszow

Телефон:

0048519535306

Обекти на RENTIS близо до летище RZE

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Жешов - Летище - Жасьонка. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Жешов - Летище - Жасьонка [RZE]

Като алтернатива на RENTIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Жешов - Летище - Жасьонка [RZE]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 17 reviews

9.2 / 10

Hertz Corporate

Hertz 60 reviews

8.8 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 6 reviews

8.8 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 24 reviews

8.8 / 10

Express Car Hire

Express 164 reviews

8.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Жешов - Летище - Жасьонка [RZE], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Жешов - Летище - Жасьонка.

Голям брой средни коли се предоставя от и EUROPCAR на Жешов - Летище - Жасьонка. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Жешов - Летище - Жасьонка, трябва да разгледате офертите от ALAMO. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Жешов - Летище - Жасьонка, за да задоволят всяка прищявка.

RENTIS Жешов - Летище - Жасьонка Преглед на парк коли под наем

RENTIS на Жешов - Летище - Жасьонка RZE предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Standard , Suv , 9-seater , Fullsize , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за RENTIS Жешов - Летище - Жасьонка, подгответе се да вземете Opel Corsa, и Peugeot 208 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Golf, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от RENTIS Жешов - Летище - Жасьонка, можете да вземете Skoda Octavia, и Opel Insignia .

RENTIS клас коли под наем в пълен размер на Жешов - Летище - Жасьонка включва следните модели на коли под наем: и Volvo S60 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от RENTIS Жешов - Летище - Жасьонка, ще получите една от следните коли: Kia Sportage, и Seat Arona .

Премиум клас коли под наем, осигурен от RENTIS Жешов - Летище - Жасьонка се състои от следните модели коли: и Lexus GS200 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от RENTIS Жешов - Летище - Жасьонка според Вашата цел

RENTIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от RENTIS на Жешов - Летище - Жасьонка за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Жешов - Летище - Жасьонка, най-подходящите автомобили от RENTIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от RENTIS на Жешов - Летище - Жасьонка за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от RENTIS на Жешов - Летище - Жасьонка.
  • За млади шофьори RENTIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от RENTIS на Жешов - Летище - Жасьонка.

Често задавани въпроси - RENTIS рент а кар на Жешов - Летище - Жасьонка

Как да наема кола от RENTIS на Жешов - Летище - Жасьонка?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от RENTIS на летище RZE?

Най-евтината кола от RENTIS на Жешов - Летище - Жасьонка е Smart Forfour. Съответната настояща цена е $25.67 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Жешов - Летище - Жасьонка?

Цените на бензин близо до летище RZE варират от $4.44 до $4.73.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при RENTIS с дебитна карта на Жешов - Летище - Жасьонка?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

RENTIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Жешов - Летище - Жасьонка [RZE]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Жешов - Летище - Жасьонка?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на RENTIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!