Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем RENTIS налични на Вроцлав - Летище - Николай Коперник [WRO]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на RENTIS на Вроцлав - Летище - Николай Коперник. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Opel Astra

express
M
5
5
3
Opel Astra

от

$17.48 на ден

Компактен

BMW 1 Series

car net
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$42.48 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

express
M
5
5
2
Ford Fiesta

от

$17.48 на ден

Икономичен

Renault Captur

europcar
M
5
5
3
Renault Captur

от

$32.66 на ден

Мини

Smart Forfour

global rent a car
M
4
3
2
Smart Forfour

от

$18.33 на ден

Мини

Fiat 500

europcar
M
4
3
1
Fiat 500

от

$28.00 на ден

Комби

Volkswagen Golf Estate

global rent a car
M
5
5
4
Volkswagen Golf Estate

от

$22.26 на ден

Комби

Skoda Superb Estate

europcar
M
5
5
5
Skoda Superb Estate

от

$81.75 на ден

Стандартен

Volkswagen Jetta

global rent a car
M
5
5
4
Volkswagen Jetta

от

$22.96 на ден

Стандартен

Toyota Camry

addcar
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$58.83 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan

global rent a car
M
5
5
4
Volkswagen Tiguan

от

$24.82 на ден

SUV

Lexus NX200

enterprise
A
5
5
4
Lexus NX200

от

$638.68 на ден

Със 7 седалки

Toyota Proace

car net
A
7
5
2
Toyota Proace

от

$42.48 на ден

Със 9 седалки

Renault Trafic

express
M
9
5
4
Renault Trafic

от

$43.75 на ден

Със 9 седалки

Ford Transit Passengervan

europcar
A
9
5
4
Ford Transit Passengervan

от

$101.53 на ден

В пълен размер

Lexus IS200

alamo
A
5
4
4
Lexus IS200

от

$60.96 на ден

Луксозен

Infiniti Q50

express
A
5
4
4
Infiniti Q50

от

$61.19 на ден

Луксозен

BMW 5 Series

car net
A
5
4
4
BMW 5 Series

от

$123.01 на ден

Информация за RENTIS на Вроцлав - Летище - Николай Коперник

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на RENTIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които RENTIS предоставя на Вроцлав - Летище - Николай Коперник [WRO].

RENTIS

Име на фирмата:

RENTIS

Адрес:

Wroclaw Starachowice international airport, Meet and Greet, Wroclaw

Телефон:

0048519535307

Обекти на RENTIS близо до летище WRO

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Вроцлав - Летище - Николай Коперник. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Вроцлав - Летище - Николай Коперник [WRO]

Като алтернатива на RENTIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Вроцлав - Летище - Николай Коперник [WRO]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Thrifty Corporate

Thrifty 10 reviews

9.6 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 7 reviews

9.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 17 reviews

8.7 / 10

Hertz Corporate

Hertz 24 reviews

8.6 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 82 reviews

8.5 / 10

Interrent

Interrent 23 reviews

8.3 / 10

Alamo

Alamo 17 reviews

7.7 / 10

KaizenRent

KaizenRent 9 reviews

7.7 / 10

Autocash

Autocash 15 reviews

7.7 / 10

SIXT Franchise

SIXT 26 reviews

7.1 / 10

CarFree

CarFree 13 reviews

7.1 / 10

Express Car Hire

Express 56 reviews

6.9 / 10

AddCar

AddCar 13 reviews

6.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Вроцлав - Летище - Николай Коперник [WRO], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EXPRESS и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Вроцлав - Летище - Николай Коперник.

Голям брой средни коли се предоставя от и ADDCAR на Вроцлав - Летище - Николай Коперник. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Вроцлав - Летище - Николай Коперник, трябва да разгледате офертите от EXPRESS. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Вроцлав - Летище - Николай Коперник, за да задоволят всяка прищявка.

RENTIS Вроцлав - Летище - Николай Коперник Преглед на парк коли под наем

RENTIS на Вроцлав - Летище - Николай Коперник WRO предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Mini , Estate , Standard , Suv , 7-seater , 9-seater , Fullsize , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за RENTIS Вроцлав - Летище - Николай Коперник, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Renault Captur или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от RENTIS Вроцлав - Летище - Николай Коперник, можете да вземете Volkswagen Jetta, и Toyota Camry .

RENTIS клас коли под наем в пълен размер на Вроцлав - Летище - Николай Коперник включва следните модели на коли под наем: и Lexus IS200 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от RENTIS Вроцлав - Летище - Николай Коперник, ще получите една от следните коли: Volkswagen Tiguan, и Lexus NX200 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от RENTIS Вроцлав - Летище - Николай Коперник се състои от следните модели коли: Infiniti Q50, и BMW 5 Series .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от RENTIS Вроцлав - Летище - Николай Коперник, можете да наемете и Toyota Proace .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от RENTIS Вроцлав - Летище - Николай Коперник според Вашата цел

RENTIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от RENTIS на Вроцлав - Летище - Николай Коперник за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Вроцлав - Летище - Николай Коперник, най-подходящите автомобили от RENTIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от RENTIS на Вроцлав - Летище - Николай Коперник за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от RENTIS на Вроцлав - Летище - Николай Коперник.
  • За млади шофьори RENTIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от RENTIS на Вроцлав - Летище - Николай Коперник.

Често задавани въпроси - RENTIS рент а кар на Вроцлав - Летище - Николай Коперник

Как да наема кола от RENTIS на Вроцлав - Летище - Николай Коперник?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от RENTIS на летище WRO?

Най-евтината кола от RENTIS на Вроцлав - Летище - Николай Коперник е Opel Astra. Съответната настояща цена е $17.48 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Вроцлав - Летище - Николай Коперник?

Цените на бензин близо до летище WRO варират от $4.59 до $5.10.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при RENTIS с дебитна карта на Вроцлав - Летище - Николай Коперник?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

RENTIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Вроцлав - Летище - Николай Коперник [WRO]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Вроцлав - Летище - Николай Коперник?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на RENTIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!