Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем PANEK налични на Зиелона Гора - Летище - Бабимост [IEG]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на PANEK на Зиелона Гора - Летище - Бабимост. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Комби

Skoda Fabia Estate

panek
M
5
5
4
Skoda Fabia Estate

от

$20.58 на ден

Информация за PANEK на Зиелона Гора - Летище - Бабимост

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на PANEK за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които PANEK предоставя на Зиелона Гора - Летище - Бабимост [IEG].

Panek

Име на фирмата:

Panek

Адрес:

ul. Zjednoczenia 1/2, Zielona Góra, 66-100

Телефон:

+48665800000

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

PANEK Зиелона Гора - Летище - Бабимост Преглед на парк коли под наем

PANEK на Зиелона Гора - Летище - Бабимост IEG предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Estate ,

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от PANEK Зиелона Гора - Летище - Бабимост според Вашата цел

PANEK осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от PANEK на Зиелона Гора - Летище - Бабимост за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Зиелона Гора - Летище - Бабимост, най-подходящите автомобили от PANEK са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от PANEK на Зиелона Гора - Летище - Бабимост за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от PANEK на Зиелона Гора - Летище - Бабимост.
  • За млади шофьори PANEK също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от PANEK на Зиелона Гора - Летище - Бабимост.

Често задавани въпроси - PANEK рент а кар на Зиелона Гора - Летище - Бабимост

Как да наема кола от PANEK на Зиелона Гора - Летище - Бабимост?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от PANEK на летище IEG?

Най-евтината кола от PANEK на Зиелона Гора - Летище - Бабимост е Skoda Fabia Estate. Съответната настояща цена е $20.58 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Зиелона Гора - Летище - Бабимост?

Цените на бензин близо до летище IEG варират от $3.78 до $5.10.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при PANEK с дебитна карта на Зиелона Гора - Летище - Бабимост?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

PANEK осигурява ли опция за детска седалка за кола на Зиелона Гора - Летище - Бабимост [IEG]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Зиелона Гора - Летище - Бабимост?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на PANEK кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!