Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Кабо Верде - Летище - Прая [RAI]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Кабо Верде - Летище - Прая. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Ford Fiesta

hertz
A
5
5
2
Ford Fiesta

от

$67.61 на ден

SUV

Daihatsu Terios

hertz
M
5
5
3
Daihatsu Terios

от

$76.15 на ден

Информация за HERTZ на Кабо Верде - Летище - Прая

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Кабо Верде - Летище - Прая [RAI].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Cidade da Praia – Praia Airport

Телефон:

+238 261 28 58

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Пътен данък
  • - Неограничен пробег

HERTZ Кабо Верде - Летище - Прая Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Кабо Верде - Летище - Прая RAI предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Кабо Верде - Летище - Прая, подгответе се да вземете и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Кабо Верде - Летище - Прая, ще получите една от следните коли: и Daihatsu Terios .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Кабо Верде - Летище - Прая според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Кабо Верде - Летище - Прая за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кабо Верде - Летище - Прая, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Кабо Верде - Летище - Прая за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Кабо Верде - Летище - Прая.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Кабо Верде - Летище - Прая.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Кабо Верде - Летище - Прая

Как да наема кола от HERTZ на Кабо Верде - Летище - Прая?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище RAI?

Най-евтината кола от HERTZ на Кабо Верде - Летище - Прая е Ford Fiesta. Съответната настояща цена е $67.61 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем HERTZ на Кабо Верде - Летище - Прая [RAI]?

Най-популярните коли под наем на Кабо Верде - Летище - Прая от HERTZ в момента са FORD FIESTA. Най-ниската цена за този автомобил е $67.61 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от HERTZ на Кабо Верде - Летище - Прая [RAI]?

Най-често резервираният клас коли от HERTZ на летище RAI е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от HERTZ е FORD FIESTA. Цената му започва от $67.61 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Кабо Верде - Летище - Прая?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кабо Верде - Летище - Прая [RAI]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кабо Верде - Летище - Прая?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!