Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Коимбра

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Коимбра. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Коимбра, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

В пълен размер

В пълен размер

Луксозен

Луксозен

SUV

SUV

Стандартен

Стандартен

AVIS Car Rental от$37.76 от$59.82
Europcar от$54.76 от$64.76 от$226.21 от$150.65
Budget Car Rental от$37.94 от$67.17 от$115.93 от$303.16
Enterprise от$33.37 от$52.05 от$284.07 от$104.12

Най-добрите коли под наем фирми в Коимбра

Агенциите за коли под наем в Коимбра могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Guerin

Guerin 184 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 34 reviews

7.7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 63 reviews

7.6 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 103 reviews

7.6 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 222 reviews

7.3 / 10

Enterprise

Enterprise 17 reviews

6.9 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Коимбра. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Коимбра, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Коимбра се предоставя от Enterprise.

В Коимбра, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, BUDGET, EUROPCAR, HERTZ, TURISCAR, GUERIN и KEDDY, ENTERPRISE предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Коимбра.

Коли под наем в близост до места Коимбра

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Коимбра, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Коимбра Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Коимбра, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Citroen C1, Renault Twingo, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Renault Clio, Fiat Punto, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Renault Megane, Mercedes A Class, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Audi A4, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Volvo S60, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Opel Zafira, Volkswagen Sharan, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Mercedes GLA 4Matic, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, Audi A6, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Fiat 500 Convertible, BMW 4 Series Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Коимбра

Как да наема кола в Коимбра?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Коимбра?

Цените за наем на кола в Коимбра варират от $27.43 на ден до $326.32 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Коимбра?

Най-евтината сделка за коли под наем в Коимбра може да се намери в Coimbra. Цените за коли под наем стартират от $27.43 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Коимбра?

В Коимбра можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Коимбра?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Guerin with an average score of 7.8/1. Най-евтината кола от Guerin в Коимбра е Audi A6. Настоящата съответна цена е $333.38 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Коимбра?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Коимбра?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.