Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Lajes Airport - Terceira [TER]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Lajes Airport - Terceira и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище TER .

Икономичен

Nissan Micra

angrauto
M
5
3
2
Nissan Micra

от

$26.32 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

avis
M
5
5
2
Ford Fiesta

от

$67.71 на ден

Мини

Ford Ka

angrauto
M
4
3
1
Ford Ka

от

$24.99 на ден

Компактен

Opel Astra

angrauto
M
5
5
3
Opel Astra

от

$37.84 на ден

Стандартен

Toyota Hilux

angrauto
M
5
4
0
Toyota Hilux

от

$45.77 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

angrauto
M
9
5
5
Opel Vivaro

от

$85.33 на ден

Със 7 седалки

Opel Zafira

angrauto
M
7
5
1
Opel Zafira

от

$85.35 на ден

SUV

Chevrolet Captiva

angrauto
M
5
5
2
Chevrolet Captiva

от

$91.42 на ден

Луксозен

Mercedes E Class Diesel

angrauto
A
5
4
5
Mercedes E Class Diesel

от

$105.39 на ден

Кабриолет

BMW 3 Series Convertible

angrauto
M
4
2
3
BMW 3 Series Convertible

от

$109.70 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Lajes Airport - Terceira

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище TER

Колите под наем Икономичен на Lajes Airport - Terceira биват следните модели: Nissan Micra, Ford Fiesta, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Обекти на коли под наем Икономичен близо до Lajes Airport - Terceira

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Lajes Airport - Terceira. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Lajes Airport - Terceira

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Lajes Airport - Terceira?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище TER?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Lajes Airport - Terceira е Nissan Micra от angrauto. Настоящата приложима цена е $26.32 на ден.

Кой е най-надеждният доставчик на коли под наем Икономичен на Lajes Airport - Terceira [TER]?

Най-евтиният автомобил Икономичен от angrauto на Lajes Airport - Terceira е NISSAN MICRA. Цената му започва от $26.32 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Lajes Airport - Terceira?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Lajes Airport - Terceira?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Lajes Airport - Terceira?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Lajes Airport - Terceira. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Lajes Airport - Terceira се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Lajes Airport - Terceira. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!