Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ANGRAUTO налични на Praia Da Vitoria [TER]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ANGRAUTO на Praia Da Vitoria. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Ford Ka

angrauto
M
4
3
1
Ford Ka

от

$29.20 на ден

Икономичен

Suzuki Alto

angrauto
A
5
3
2
Suzuki Alto

от

$45.23 на ден

Икономичен

Opel Corsa

angrauto
A
5
5
2
Opel Corsa

от

$92.68 на ден

Компактен

Opel Astra

angrauto
M
5
5
3
Opel Astra

от

$51.25 на ден

Стандартен

Toyota Hilux

angrauto
M
5
4
0
Toyota Hilux

от

$64.94 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

angrauto
M
9
5
5
Opel Vivaro

от

$100.46 на ден

Със 7 седалки

Opel Zafira

angrauto
M
7
5
1
Opel Zafira

от

$104.08 на ден

SUV

Chevrolet Captiva

angrauto
M
5
5
2
Chevrolet Captiva

от

$194.28 на ден

Кабриолет

BMW 3 Series Convertible

angrauto
M
4
2
3
BMW 3 Series Convertible

от

$226.62 на ден

Информация за ANGRAUTO на Praia Da Vitoria

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ANGRAUTO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ANGRAUTO предоставя на Praia Da Vitoria [TER].

ANGRAuto

Име на фирмата:

ANGRAuto

Адрес:

Praia da Vitória, Aerogare Civil das Lajes, Lajes, 9760-251

Телефон:

+351295512350

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Пътен данък
  • - Запознайте се със закъснение такса
  • - Неограничен пробег

Обекти на ANGRAUTO близо до летище TER

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Praia Da Vitoria. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

ANGRAUTO Praia Da Vitoria Преглед на парк коли под наем

ANGRAUTO на Praia Da Vitoria TER предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , 9-seater , 7-seater , Suv , Convertible ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ANGRAUTO Praia Da Vitoria, подгответе се да вземете Suzuki Alto, и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Opel Astra или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ANGRAUTO Praia Da Vitoria, можете да вземете и Toyota Hilux .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ANGRAUTO Praia Da Vitoria, ще получите една от следните коли: и Chevrolet Captiva .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от ANGRAUTO Praia Da Vitoria, можете да наемете и Opel Zafira .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от ANGRAUTO Praia Da Vitoria, наличните модели коли ще бъдат и BMW 3 Series Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ANGRAUTO Praia Da Vitoria според Вашата цел

ANGRAUTO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ANGRAUTO на Praia Da Vitoria за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Praia Da Vitoria, най-подходящите автомобили от ANGRAUTO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ANGRAUTO на Praia Da Vitoria за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ANGRAUTO на Praia Da Vitoria.
  • За млади шофьори ANGRAUTO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ANGRAUTO на Praia Da Vitoria.

Често задавани въпроси - ANGRAUTO рент а кар на Praia Da Vitoria

Как да наема кола от ANGRAUTO на Praia Da Vitoria?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ANGRAUTO на летище TER?

Най-евтината кола от ANGRAUTO на Praia Da Vitoria е Ford Ka. Съответната настояща цена е $29.20 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем ANGRAUTO на Praia Da Vitoria [TER]?

Най-популярните коли под наем на Praia Da Vitoria от ANGRAUTO в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $29.20 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от ANGRAUTO на Praia Da Vitoria [TER]?

Най-често резервираният клас коли от ANGRAUTO на летище TER е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от ANGRAUTO е SUZUKI ALTO. Цената му започва от $45.23 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ANGRAUTO с дебитна карта на Praia Da Vitoria?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ANGRAUTO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Praia Da Vitoria [TER]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Praia Da Vitoria?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ANGRAUTO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!