Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Летище Иркутск [IKT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Летище Иркутск. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Hyundai Solaris

avis
M
5
5
2
Hyundai Solaris

от

$26.47 на ден

Компактен

Renault Arkana

avis
A
5
5
3
Renault Arkana

от

$49.00 на ден

Стандартен

Hyundai Sonata

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata

от

$57.35 на ден

SUV

Nissan X-Trail

avis
A
5
5
4
Nissan X-Trail

от

$67.28 на ден

Миниван

Volkswagen Caravelle

avis
A
8
5
3
Volkswagen Caravelle

от

$87.13 на ден

Информация за AVIS на Летище Иркутск

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Летище Иркутск [IKT].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Str. Shiryamova 13, Irkutsk

Телефон:

(7) 9247037777

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

AVIS Летище Иркутск Преглед на парк коли под наем

AVIS на Летище Иркутск IKT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Suv , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Летище Иркутск, подгответе се да вземете и Hyundai Solaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Renault Arkana или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Летище Иркутск, можете да вземете и Hyundai Sonata .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Летище Иркутск, ще получите една от следните коли: и Nissan X-Trail .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Летище Иркутск според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Летище Иркутск за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Иркутск, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Летище Иркутск за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Летище Иркутск.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Летище Иркутск.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Летище Иркутск

Как да наема кола от AVIS на Летище Иркутск?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище IKT?

Най-евтината кола от AVIS на Летище Иркутск е Hyundai Solaris. Съответната настояща цена е $26.47 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Летище Иркутск [IKT]?

Най-популярните коли под наем на Летище Иркутск от AVIS в момента са HYUNDAI SOLARIS. Най-ниската цена за този автомобил е $26.47 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Летище Иркутск [IKT]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище IKT е . Най-евтиният автомобил от AVIS е . Цената му започва от $49.00 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Иркутск?

Цените на бензин близо до летище IKT варират от $2.24 до $2.60.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Летище Иркутск?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Иркутск [IKT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Иркутск?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!