Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Летище Калининград [KGD]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Летище Калининград. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Polo

sixt
A
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$62.07 на ден

SUV

Hyundai Creta

rent motors
A
5
5
3
Hyundai Creta

от

$73.84 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

sixt
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$76.14 на ден

Информация за HERTZ на Летище Калининград

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Летище Калининград [KGD].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

AIRPORT KHRABROVO, KALININGRAD REGION, 238315

Телефон:

4012761555

Обекти на HERTZ близо до летище KGD

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Калининград. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

HERTZ Летище Калининград Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Летище Калининград KGD предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Suv , Standard ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Летище Калининград, подгответе се да вземете и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Летище Калининград, можете да вземете и Hyundai Elantra .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Летище Калининград, ще получите една от следните коли: и Hyundai Creta .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Летище Калининград според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Летище Калининград за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Калининград, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Летище Калининград за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Летище Калининград.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Летище Калининград.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Летище Калининград

Как да наема кола от HERTZ на Летище Калининград?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище KGD?

Най-евтината кола от HERTZ на Летище Калининград е Volkswagen Polo. Съответната настояща цена е $62.07 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Калининград?

Цените на бензин близо до летище KGD варират от $2.47 до $2.71.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Летище Калининград?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Калининград [KGD]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Калининград?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!