Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Домодедово Москва, Летище [DME]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Домодедово Москва, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Hyundai Solaris

avis
M
5
5
2
Hyundai Solaris

от

$26.42 на ден

Икономичен

Hyundai Solaris أو ما شابه

avis
M
5
5
2
Hyundai Solaris أو ما شابه

от

$39.80 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

rent motors
A
5
4
4
Skoda Octavia

от

$34.65 на ден

Стандартен

Hyundai Sonata أو ما شابه

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata أو ما شابه

от

$83.31 на ден

SUV

Hyundai Creta

rent motors
A
5
5
3
Hyundai Creta

от

$46.71 на ден

SUV

Mercedes GL

avis
A
5
5
6
Mercedes GL

от

$222.08 на ден

Компактен

Skoda Rapid

europcar
M
5
5
3
Skoda Rapid

от

$47.25 на ден

Компактен

Renault Arkana أو ما شابه

avis
A
5
5
3
Renault Arkana أو ما شابه

от

$74.20 на ден

Комби

Ford Focus Estate

sixt
A
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$51.34 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

rent motors
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$62.08 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class أو ما شابه

rent motors
A
5
4
3
Mercedes C Class أو ما شابه

от

$90.48 на ден

Миниван

Hyundai H1

rent motors
A
8
5
3
Hyundai H1

от

$92.82 на ден

Миниван

Volkswagen Caravelle

sixt
A
8
5
3
Volkswagen Caravelle

от

$116.93 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

avis
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$93.76 на ден

Луксозен

Audi A6

europcar
A
5
4
4
Audi A6

от

$141.91 на ден

Със 7 седалки

BMW X7

avis
A
7
5
2
BMW X7

от

$222.08 на ден

Информация за THRIFTY на Домодедово Москва, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Домодедово Москва, Летище [DME].

Thrifty

Име на фирмата:

Thrifty

Адрес:

Moscow - Domodedovo Airport, Moscow, Moskovskaya oblast, Russia, MOscow, 142015

Телефон:

+7- 495788-68-8

Обекти на THRIFTY близо до летище DME

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Домодедово Москва, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Домодедово Москва, Летище [DME]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Домодедово Москва, Летище [DME]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Franchise

Avis 25 reviews

7.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Домодедово Москва, Летище [DME], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Домодедово Москва, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и AVIS на Домодедово Москва, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Домодедово Москва, Летище, трябва да обмислите сделките от и SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Домодедово Москва, Летище, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Домодедово Москва, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Домодедово Москва, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Домодедово Москва, Летище DME предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Standard , Suv , Compact , Estate , Fullsize , Van , Luxury , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Домодедово Москва, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Solaris, и Hyundai Solaris أو ما شابه или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Skoda Rapid, и Renault Arkana أو ما شابه или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Домодедово Москва, Летище, можете да вземете Skoda Octavia, и Hyundai Sonata أو ما شابه .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Домодедово Москва, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Mercedes C Class أو ما شابه .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Домодедово Москва, Летище, ще получите една от следните коли: Hyundai Creta, и Mercedes GL .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Домодедово Москва, Летище се състои от следните модели коли: Mercedes E Class, и Audi A6 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Домодедово Москва, Летище, можете да наемете и BMW X7 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Домодедово Москва, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Домодедово Москва, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Домодедово Москва, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Домодедово Москва, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Домодедово Москва, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Домодедово Москва, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Домодедово Москва, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Домодедово Москва, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище DME?

Най-евтината кола от THRIFTY на Домодедово Москва, Летище е Hyundai Solaris. Съответната настояща цена е $26.42 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Домодедово Москва, Летище?

Цените на бензин близо до летище DME варират от $2.33 до $2.69.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Домодедово Москва, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Домодедово Москва, Летище [DME]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Домодедово Москва, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!