Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Moscow - Airport Zhukovsky [ZIA]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Moscow - Airport Zhukovsky. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Стандартен

Chevrolet Cruze

thrifty
A
5
4
3
Chevrolet Cruze

от

$73.88 на ден

Икономичен

Hyundai Solaris

dollar
M
5
5
2
Hyundai Solaris

от

$44.75 на ден

Комби

Dacia Logan MCV

dollar
M
5
5
4
Dacia Logan MCV

от

$46.00 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

dollar
M
5
4
4
Skoda Octavia

от

$56.68 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

dollar
A
5
4
3
Toyota Camry

от

$89.26 на ден

SUV

Mitsubishi Outlander

dollar
A
5
5
2
Mitsubishi Outlander

от

$94.89 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Caravelle

dollar
M
7
5
1
Volkswagen Caravelle

от

$108.54 на ден

Информация за THRIFTY на Moscow - Airport Zhukovsky

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Moscow - Airport Zhukovsky [ZIA].

Thrifty

Име на фирмата:

Thrifty

Адрес:

Moscow - Zhukovsky Airport, Moskovskaya oblast, Moscow, 140185

Телефон:

+7(495)7886888

Бонуси

  • - Млади шофьор
  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на THRIFTY близо до летище ZIA

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Moscow - Airport Zhukovsky. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

THRIFTY Moscow - Airport Zhukovsky Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Moscow - Airport Zhukovsky ZIA предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Standard , Economy , Estate , Fullsize , Suv , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Moscow - Airport Zhukovsky, подгответе се да вземете и Hyundai Solaris или да вземете подобрение на клас коли.

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Moscow - Airport Zhukovsky, можете да вземете Chevrolet Cruze, и Skoda Octavia .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Moscow - Airport Zhukovsky включва следните модели на коли под наем: и Toyota Camry .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Moscow - Airport Zhukovsky, ще получите една от следните коли: и Mitsubishi Outlander .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Moscow - Airport Zhukovsky, можете да наемете и Volkswagen Caravelle .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Moscow - Airport Zhukovsky според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Moscow - Airport Zhukovsky за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Moscow - Airport Zhukovsky, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Moscow - Airport Zhukovsky за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Moscow - Airport Zhukovsky.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Moscow - Airport Zhukovsky.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Moscow - Airport Zhukovsky

Как да наема кола от THRIFTY на Moscow - Airport Zhukovsky?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище ZIA?

Най-евтината кола от THRIFTY на Moscow - Airport Zhukovsky е Chevrolet Cruze. Съответната настояща цена е $73.88 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Moscow - Airport Zhukovsky?

Цените на бензин близо до летище ZIA варират от $2.33 до $2.69.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Moscow - Airport Zhukovsky?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Moscow - Airport Zhukovsky [ZIA]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Moscow - Airport Zhukovsky?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!