Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Внуково Москва, Летище [VKO]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Внуково Москва, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Polo أو ما شابه

rent motors
A
5
5
2
Volkswagen Polo أو ما شابه

от

$35.26 на ден

SUV

Hyundai Creta أو ما شابه

rent motors
A
5
5
3
Hyundai Creta أو ما شابه

от

$47.07 на ден

Стандартен

Hyundai Sonata أو ما شابه

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata أو ما شابه

от

$88.18 на ден

Миниван

Hyundai H1 أو ما شابه

rent motors
A
8
5
3
Hyundai H1 أو ما شابه

от

$93.00 на ден

Луксозен

Mercedes E Class أو ما شابه

rent motors
A
5
4
4
Mercedes E Class أو ما شابه

от

$94.64 на ден

Със 7 седалки

BMW X7 أو ما شابه

avis
A
7
5
2
BMW X7 أو ما شابه

от

$222.08 на ден

Информация за THRIFTY на Внуково Москва, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Внуково Москва, Летище [VKO].

Thrifty

Име на фирмата:

Thrifty

Адрес:

Moscow Vnukovo Airport, 2-ya Reysovaya street, block 2, Vnukovo, Moscow, 142750

Телефон:

+7 495788-68-88

Обекти на THRIFTY близо до летище VKO

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Внуково Москва, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Внуково Москва, Летище [VKO]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Внуково Москва, Летище [VKO]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Franchise

Avis 26 reviews

7.9 / 10

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS на Внуково Москва, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

THRIFTY Внуково Москва, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Внуково Москва, Летище VKO предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Suv , Standard , Van , Luxury , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Внуково Москва, Летище, подгответе се да вземете и Volkswagen Polo أو ما شابه или да вземете подобрение на клас коли.

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Внуково Москва, Летище, можете да вземете и Hyundai Sonata أو ما شابه .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Внуково Москва, Летище, ще получите една от следните коли: и Hyundai Creta أو ما شابه .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Внуково Москва, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class أو ما شابه .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Внуково Москва, Летище, можете да наемете и BMW X7 أو ما شابه .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Внуково Москва, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Внуково Москва, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Внуково Москва, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Внуково Москва, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Внуково Москва, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Внуково Москва, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Внуково Москва, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Внуково Москва, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище VKO?

Най-евтината кола от THRIFTY на Внуково Москва, Летище е Volkswagen Polo أو ما شابه. Съответната настояща цена е $35.26 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Внуково Москва, Летище?

Цените на бензин близо до летище VKO варират от $2.33 до $2.69.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Внуково Москва, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Внуково Москва, Летище [VKO]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Внуково Москва, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!