Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Толмачево Новосибирск, Летище [OVB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Толмачево Новосибирск, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Hyundai Solaris

avis
A
5
5
2
Hyundai Solaris

от

$44.30 на ден

Икономичен

Renault Clio

rent motors
M
5
5
2
Renault Clio

от

$36.24 на ден

SUV

Hyundai Creta

rent motors
A
5
5
3
Hyundai Creta

от

$53.67 на ден

Информация за AVIS на Толмачево Новосибирск, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Толмачево Новосибирск, Летище [OVB].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Novosibirsk Region, OB-4, Novosibirsk Region, OB-4, Novosibirsk, 633104

Телефон:

(7) 923 229 66 22

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Адрес: Виж адрес

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

AVIS Толмачево Новосибирск, Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Толмачево Новосибирск, Летище OVB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Толмачево Новосибирск, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Solaris, и Renault Clio или да вземете подобрение на клас коли.

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Толмачево Новосибирск, Летище, ще получите една от следните коли: и Hyundai Creta .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Толмачево Новосибирск, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Толмачево Новосибирск, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Толмачево Новосибирск, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Толмачево Новосибирск, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Толмачево Новосибирск, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Толмачево Новосибирск, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Толмачево Новосибирск, Летище

Как да наема кола от AVIS на Толмачево Новосибирск, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище OVB?

Най-евтината кола от AVIS на Толмачево Новосибирск, Летище е Hyundai Solaris. Съответната настояща цена е $44.30 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Толмачево Новосибирск, Летище [OVB]?

Най-популярните коли под наем на Толмачево Новосибирск, Летище от AVIS в момента са HYUNDAI SOLARIS. Най-ниската цена за този автомобил е $44.30 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Толмачево Новосибирск, Летище?

Цените на бензин близо до летище OVB варират от $2.20 до $2.57.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Толмачево Новосибирск, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Толмачево Новосибирск, Летище [OVB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Толмачево Новосибирск, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!