Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Ростов На Дон, Летище [ROV]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Ростов На Дон, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Renault Clio أو ما شابه

rent motors
M
5
5
2
Renault Clio أو ما شابه

от

$22.70 на ден

Икономичен

Hyundai Creta

avis
A
5
5
2
Hyundai Creta

от

$39.61 на ден

SUV

Hyundai Creta أو ما شابه

rent motors
A
5
5
3
Hyundai Creta أو ما شابه

от

$32.69 на ден

SUV

Mitsubishi L200

avis
M
4
4
3
Mitsubishi L200

от

$71.72 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra أو ما شابه

sixt
M
5
5
4
Hyundai Elantra أو ما شابه

от

$34.99 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

sixt
A
5
4
4
Volkswagen Passat

от

$77.11 на ден

Комби

Ford Focus Estate أو ما شابه

sixt
A
5
5
4
Ford Focus Estate أو ما شابه

от

$39.54 на ден

Компактен

BMW 1 Series أو ما شابه

sixt
A
5
3
3
BMW 1 Series أو ما شابه

от

$47.09 на ден

Компактен

Renault Arkana

avis
A
5
5
3
Renault Arkana

от

$47.56 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series أو ما شابه

sixt
A
5
4
4
BMW 3 Series أو ما شابه

от

$67.75 на ден

Миниван

Volkswagen Caravelle أو ما شابه

sixt
A
8
5
3
Volkswagen Caravelle أو ما شابه

от

$95.49 на ден

Информация за HERTZ на Ростов На Дон, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Ростов На Дон, Летище [ROV].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

ROSTOV INTERNATIONAL AIRPORT, ARRIVALS HALL, ROSTOV, 346720

Телефон:

88632907596

Обекти на HERTZ близо до летище ROV

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Ростов На Дон, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Ростов На Дон, Летище [ROV]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Ростов На Дон, Летище [ROV]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Franchise

Avis 23 reviews

7.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Ростов На Дон, Летище [ROV], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Ростов На Дон, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT на Ростов На Дон, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Ростов На Дон, Летище, трябва да обмислите сделките от SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

HERTZ Ростов На Дон, Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Ростов На Дон, Летище ROV предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Suv , Standard , Estate , Compact , Fullsize , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Ростов На Дон, Летище, подгответе се да вземете Renault Clio أو ما شابه, и Hyundai Creta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите BMW 1 Series أو ما شابه, и Renault Arkana или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Ростов На Дон, Летище, можете да вземете Hyundai Elantra أو ما شابه, и Volkswagen Passat .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Ростов На Дон, Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series أو ما شابه .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Ростов На Дон, Летище, ще получите една от следните коли: Hyundai Creta أو ما شابه, и Mitsubishi L200 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Ростов На Дон, Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Ростов На Дон, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Ростов На Дон, Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Ростов На Дон, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Ростов На Дон, Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Ростов На Дон, Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Ростов На Дон, Летище

Как да наема кола от HERTZ на Ростов На Дон, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище ROV?

Най-евтината кола от HERTZ на Ростов На Дон, Летище е Renault Clio أو ما شابه. Съответната настояща цена е $22.70 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Ростов На Дон, Летище?

Цените на бензин близо до летище ROV варират от $2.15 до $2.48.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Ростов На Дон, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Ростов На Дон, Летище [ROV]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Ростов На Дон, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!