Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Летище Пулково - Санкт Петербург [LED]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Летище Пулково - Санкт Петербург. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Polo

rent motors
A
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$27.84 на ден

Икономичен

Hyundai Creta

avis
A
5
5
2
Hyundai Creta

от

$36.98 на ден

Компактен

Renault Arkana

avis
A
5
5
3
Renault Arkana

от

$44.41 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

sixt
M
5
5
4
Hyundai Elantra

от

$45.76 на ден

Стандартен

Kia Optima

europcar
A
5
4
4
Kia Optima

от

$70.96 на ден

Комби

Ford Focus Estate

sixt
A
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$52.35 на ден

SUV

Hyundai Tucson

rent motors
A
5
5
4
Hyundai Tucson

от

$60.93 на ден

SUV

Volkswagen Touareg

avis
A
5
5
4
Volkswagen Touareg

от

$89.96 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

sixt
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$76.72 на ден

Миниван

Volkswagen Caravelle

avis
A
8
5
3
Volkswagen Caravelle

от

$78.96 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

rent motors
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$83.89 на ден

Информация за THRIFTY на Летище Пулково - Санкт Петербург

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Летище Пулково - Санкт Петербург [LED].

Thrifty

Име на фирмата:

Thrifty

Адрес:

Pulkovo- Airport, St. Petersburg, 196210

Телефон:

(+7 812) 438-08-48

Обекти на THRIFTY близо до летище LED

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Пулково - Санкт Петербург. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

THRIFTY Летище Пулково - Санкт Петербург Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Летище Пулково - Санкт Петербург LED предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Estate , Suv , Fullsize , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Летище Пулково - Санкт Петербург, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, и Hyundai Creta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Renault Arkana или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Летище Пулково - Санкт Петербург, можете да вземете Hyundai Elantra, и Kia Optima .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Летище Пулково - Санкт Петербург включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Летище Пулково - Санкт Петербург, ще получите една от следните коли: Hyundai Tucson, и Volkswagen Touareg .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Летище Пулково - Санкт Петербург се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Летище Пулково - Санкт Петербург според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Летище Пулково - Санкт Петербург за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Пулково - Санкт Петербург, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Летище Пулково - Санкт Петербург за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Летище Пулково - Санкт Петербург.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Летище Пулково - Санкт Петербург.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Летище Пулково - Санкт Петербург

Как да наема кола от THRIFTY на Летище Пулково - Санкт Петербург?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище LED?

Най-евтината кола от THRIFTY на Летище Пулково - Санкт Петербург е Volkswagen Polo. Съответната настояща цена е $27.84 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Пулково - Санкт Петербург?

Цените на бензин близо до летище LED варират от $2.39 до $2.69.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Летище Пулково - Санкт Петербург?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Пулково - Санкт Петербург [LED]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Пулково - Санкт Петербург?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!