Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Блумфонтейн, Летище [BFN]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Блумфонтейн, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Datsun Go

first
M
4
5
1
Datsun Go

от

$11.63 на ден

Мини

Hyundai i10

tempest
M
4
5
1
Hyundai i10

от

$15.85 на ден

Икономичен

Ford Figo

first
M
5
5
2
Ford Figo

от

$12.98 на ден

Икономичен

Hyundai i20

budget
A
5
5
2
Hyundai i20

от

$21.07 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Quest

budget
M
5
4
4
Toyota Corolla Quest

от

$15.59 на ден

Компактен

Volkswagen Polo Sedan

first
M
5
5
3
Volkswagen Polo Sedan

от

$15.63 на ден

Компактен

Audi A3

europcar
A
5
5
2
Audi A3

от

$45.82 на ден

SUV

Ford Eco Sport

europcar
M
5
5
2
Ford Eco Sport

от

$19.65 на ден

SUV

Land Rover Discovery

first
A
5
3
4
Land Rover Discovery

от

$122.61 на ден

Миниван

Ford Tourneo

first
M
5
4
4
Ford Tourneo

от

$33.02 на ден

Миниван

Volkswagen Kombi

firefly
M
8
4
4
Volkswagen Kombi

от

$68.31 на ден

Със 7 седалки

Toyota Avanza

europcar
A
7
5
1
Toyota Avanza

от

$35.40 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

firefly
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$49.49 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

avis
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$52.91 на ден

Екзотичен

Mercedes GLC

first
A
7
5
6
Mercedes GLC

от

$111.74 на ден

Информация за HERTZ на Блумфонтейн, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Блумфонтейн, Летище [BFN].

Hertz

Име на фирмата:

Hertz

Адрес:

Bloemfontein Airport, Bloemfontein, 9300

Телефон:

078 829 6528

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на HERTZ близо до летище BFN

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Блумфонтейн, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Блумфонтейн, Летище [BFN]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Блумфонтейн, Летище [BFN]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget EMEA Franchise

Budget 61 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 48 reviews

7.2 / 10

Tempest Car Hire

Tempest 10 reviews

7.2 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 47 reviews

7.1 / 10

Dollar

Dollar 22 reviews

7.1 / 10

First Car Rental

First 29 reviews

6.8 / 10

Firefly

Firefly 34 reviews

6.5 / 10

Thrifty

Thrifty 40 reviews

6.2 / 10

Bidvest

Bidvest 27 reviews

5.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Блумфонтейн, Летище [BFN], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от FIRST и TEMPEST. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Блумфонтейн, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и FIREFLY на Блумфонтейн, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Блумфонтейн, Летище [BFN], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Блумфонтейн, Летище.

Ако търсите голяма кола на Блумфонтейн, Летище, трябва да обмислите сделките от FIRST и FIREFLY. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Блумфонтейн, Летище, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и на Блумфонтейн, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Блумфонтейн, Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Блумфонтейн, Летище BFN предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Standard , Compact , Suv , Van , 7-seater , Fullsize , Luxury , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Блумфонтейн, Летище, подгответе се да вземете Ford Figo, и Hyundai i20 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Polo Sedan, и Audi A3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Блумфонтейн, Летище, можете да вземете и Toyota Corolla Quest .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Блумфонтейн, Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Блумфонтейн, Летище, ще получите една от следните коли: Ford Eco Sport, и Land Rover Discovery .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Блумфонтейн, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Блумфонтейн, Летище, можете да наемете и Toyota Avanza .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Блумфонтейн, Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Блумфонтейн, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Блумфонтейн, Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Блумфонтейн, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Блумфонтейн, Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Блумфонтейн, Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Блумфонтейн, Летище

Как да наема кола от HERTZ на Блумфонтейн, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище BFN?

Най-евтината кола от HERTZ на Блумфонтейн, Летище е Datsun Go. Съответната настояща цена е $11.63 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Блумфонтейн, Летище?

Цените на бензин близо до летище BFN варират от $3.72 до $4.22.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Блумфонтейн, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Блумфонтейн, Летище [BFN]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Блумфонтейн, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!