Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Кейп Таун, Международно Летище [CPT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Кейп Таун, Международно Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Toyota Etios أو ما شابه

sixt
M
5
5
2
Toyota Etios أو ما شابه

от

$29.65 на ден

Икономичен

Citroen C3 Aircross

sixt
A
5
5
2
Citroen C3 Aircross

от

$84.61 на ден

Компактен

Honda Amaze أو ما شابه

sixt
A
5
5
2
Honda Amaze أو ما شابه

от

$40.02 на ден

Със 7 седалки

Suzuki Ertiga أو ما شابه

sixt
M
7
5
1
Suzuki Ertiga أو ما شابه

от

$59.47 на ден

Мини

Toyota Agya أو ما شابه

firefly
M
4
5
1
Toyota Agya أو ما شابه

от

$21.52 на ден

Мини

Kia Picanto أو ما شابه

europcar
M
4
5
1
Kia Picanto أو ما شابه

от

$30.64 на ден

Икономичен

Suzuki Swift أو ما شابه

first
M
5
5
2
Suzuki Swift أو ما شابه

от

$26.71 на ден

Икономичен

Chevrolet Aveo

tempest
A
5
5
2
Chevrolet Aveo

от

$43.01 на ден

Компактен

Volkswagen Polo Sedan

green motion
M
5
5
3
Volkswagen Polo Sedan

от

$27.65 на ден

Компактен

Audi A3

europcar
A
5
5
2
Audi A3

от

$76.83 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Quest أو ما شابه

budget
M
5
4
4
Toyota Corolla Quest أو ما شابه

от

$31.80 на ден

Стандартен

Audi A4

bidvest
A
5
4
4
Audi A4

от

$82.69 на ден

Миниван

Suzuki Ertiga

europcar
M
5
5
4
Suzuki Ertiga

от

$45.80 на ден

Миниван

Mercedes Vito

dollar
A
8
5
3
Mercedes Vito

от

$164.65 на ден

Със 7 седалки

Toyota Avanza

tempest
M
7
5
1
Toyota Avanza

от

$46.19 на ден

SUV

Volkswagen T-Cross

firefly
A
4
5
2
Volkswagen T-Cross

от

$49.46 на ден

SUV

Volvo XC90

first
A
5
3
4
Volvo XC90

от

$184.45 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series أو ما شابه

firefly
A
5
4
4
BMW 3 Series أو ما شابه

от

$73.65 на ден

Луксозен

Mercedes C Class أو ما شابه

bidvest
A
5
5
4
Mercedes C Class أو ما شابه

от

$77.63 на ден

Луксозен

Mercedes CLA

europcar
A
5
4
4
Mercedes CLA

от

$91.46 на ден

Със 9 седалки

Toyota Quantum أو ما شابه

firefly
M
9
5
6
Toyota Quantum أو ما شابه

от

$108.22 на ден

Екзотичен

BMW X3 أو ما شابه

budget
A
7
5
6
BMW X3 أو ما شابه

от

$134.26 на ден

Информация за SIXT на Кейп Таун, Международно Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Кейп Таун, Международно Летище [CPT].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Cape Town Int. Airport, Cape Town, 7525

Телефон:

+27-112309999

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Разни такса
  • - Неограничен пробег

Обекти на SIXT близо до летище CPT

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Кейп Таун, Международно Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Кейп Таун, Международно Летище [CPT]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кейп Таун, Международно Летище [CPT]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Firefly

Firefly 7 reviews

8.6 / 10

Budget EMEA Franchise

Budget 12 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 12 reviews

7.9 / 10

Dollar

Dollar 8 reviews

7.3 / 10

Hertz

Hertz 14 reviews

7.2 / 10

First Car Rental

First 15 reviews

7.1 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 24 reviews

6.9 / 10

Thrifty

Thrifty 6 reviews

6.8 / 10

Bidvest

Bidvest 7 reviews

6.5 / 10

Tempest Car Hire

Tempest 9 reviews

5.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кейп Таун, Международно Летище [CPT], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от FIREFLY и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кейп Таун, Международно Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и BIDVEST на Кейп Таун, Международно Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за FIREFLY кола под наем на Кейп Таун, Международно Летище [CPT], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кейп Таун, Международно Летище.

Ако търсите голяма кола на Кейп Таун, Международно Летище, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR и DOLLAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Кейп Таун, Международно Летище, трябва да разгледате офертите от BIDVEST. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Кейп Таун, Международно Летище, за да задоволят всяка прищявка.

SIXT Кейп Таун, Международно Летище Преглед на парк коли под наем

SIXT на Кейп Таун, Международно Летище CPT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , 7-seater , Mini , Standard , Van , Suv , Fullsize , Luxury , 9-seater , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Кейп Таун, Международно Летище, подгответе се да вземете Toyota Etios أو ما شابه, Citroen C3 Aircross, Suzuki Swift أو ما شابه, и Chevrolet Aveo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Honda Amaze أو ما شابه, Volkswagen Polo Sedan, и Audi A3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Кейп Таун, Международно Летище, можете да вземете Toyota Corolla Quest أو ما شابه, и Audi A4 .

SIXT клас коли под наем в пълен размер на Кейп Таун, Международно Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series أو ما شابه .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Кейп Таун, Международно Летище, ще получите една от следните коли: Volkswagen T-Cross, и Volvo XC90 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от SIXT Кейп Таун, Международно Летище се състои от следните модели коли: Mercedes C Class أو ما شابه, и Mercedes CLA .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от SIXT Кейп Таун, Международно Летище, можете да наемете Suzuki Ertiga أو ما شابه, и Toyota Avanza .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Кейп Таун, Международно Летище според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Кейп Таун, Международно Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кейп Таун, Международно Летище, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Кейп Таун, Международно Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Кейп Таун, Международно Летище.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Кейп Таун, Международно Летище.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Кейп Таун, Международно Летище

Как да наема кола от SIXT на Кейп Таун, Международно Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище CPT?

Най-евтината кола от SIXT на Кейп Таун, Международно Летище е Toyota Etios أو ما شابه. Съответната настояща цена е $29.65 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от SIXT на Кейп Таун, Международно Летище [CPT]?

Най-често резервираният клас коли от SIXT на летище CPT е . Най-евтиният автомобил от SIXT е . Цената му започва от $40.02 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кейп Таун, Международно Летище?

Цените на бензин близо до летище CPT варират от $3.65 до $4.21.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Кейп Таун, Международно Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кейп Таун, Международно Летище [CPT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кейп Таун, Международно Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!