Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем FIRST налични на Мтата, Летище [UTT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на FIRST на Мтата, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Volkswagen Polo

first
M
5
5
3
Volkswagen Polo

от

$19.41 на ден

Икономичен

Chevrolet Aveo

first
A
4
5
1
Chevrolet Aveo

от

$22.31 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

first
M
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$27.35 на ден

Миниван

Ford Tourneo

first
M
5
5
4
Ford Tourneo

от

$40.31 на ден

В пълен размер

Volvo S60

first
A
5
4
4
Volvo S60

от

$45.63 на ден

SUV

Nissan X-Trail

first
A
5
5
3
Nissan X-Trail

от

$61.60 на ден

Мини

Hyundai i10

budget
M
4
5
1
Hyundai i10

от

$12.70 на ден

Мини

Chevrolet Spark

bidvest
M
4
5
1
Chevrolet Spark

от

$14.76 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

budget
M
5
5
3
Ford Fiesta

от

$14.13 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo Vivo

europcar
A
4
5
1
Volkswagen Polo Vivo

от

$34.34 на ден

Компактен

Toyota Etios

firefly
M
5
5
3
Toyota Etios

от

$16.87 на ден

Компактен

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$56.69 на ден

SUV

Ford Ecosport

budget
A
4
5
2
Ford Ecosport

от

$23.05 на ден

SUV

Ford Kuga

sixt
A
5
5
3
Ford Kuga

от

$67.32 на ден

Миниван

Toyota Avanza

budget
M
6
5
2
Toyota Avanza

от

$37.13 на ден

Миниван

Volkswagen T5

bidvest
M
8
5
3
Volkswagen T5

от

$76.41 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

budget
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$39.56 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

budget
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$39.56 на ден

Стандартен

Audi A4

bidvest
A
5
4
4
Audi A4

от

$61.77 на ден

Със 7 седалки

Hyundai H1

budget
A
7
5
4
Hyundai H1

от

$64.76 на ден

Със 9 седалки

Toyota Quantum

hertz
M
9
5
6
Toyota Quantum

от

$87.10 на ден

Информация за FIRST на Мтата, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на FIRST за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които FIRST предоставя на Мтата, Летище [UTT].

First Car Rental

Име на фирмата:

First Car Rental

Адрес:

R61 Ngcobo Road, Mthatha, 5099, EASTERN CAPE

Телефон:

27 47 536 0010

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Най-добри фирми за коли под наем на Мтата, Летище [UTT]

Като алтернатива на FIRST има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Мтата, Летище [UTT]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget EMEA Franchise

Budget 49 reviews

8.5 / 10

Firefly

Firefly 29 reviews

8 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 36 reviews

7.5 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 20 reviews

7.3 / 10

Hertz

Hertz 62 reviews

7.3 / 10

Bidvest

Bidvest 14 reviews

6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Мтата, Летище [UTT], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и BIDVEST. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Мтата, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и BIDVEST на Мтата, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Мтата, Летище [UTT], разгледайте SUV-тата от FIRST5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Мтата, Летище.

Ако търсите голяма кола на Мтата, Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET и BIDVEST. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Мтата, Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, на Мтата, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

FIRST Мтата, Летище Преглед на парк коли под наем

FIRST на Мтата, Летище UTT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Standard , Van , Fullsize , Suv , Mini , Luxury , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за FIRST Мтата, Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Aveo, Ford Fiesta, и Volkswagen Polo Vivo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Polo, Toyota Etios, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от FIRST Мтата, Летище, можете да вземете Chevrolet Cruze, и Audi A4 .

FIRST клас коли под наем в пълен размер на Мтата, Летище включва следните модели на коли под наем: Volvo S60, и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от FIRST Мтата, Летище, ще получите една от следните коли: Nissan X-Trail, Ford Ecosport, и Ford Kuga .

Премиум клас коли под наем, осигурен от FIRST Мтата, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от FIRST Мтата, Летище, можете да наемете и Hyundai H1 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от FIRST Мтата, Летище според Вашата цел

FIRST осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от FIRST на Мтата, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Мтата, Летище, най-подходящите автомобили от FIRST са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от FIRST на Мтата, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от FIRST на Мтата, Летище.
  • За млади шофьори FIRST също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от FIRST на Мтата, Летище.

Често задавани въпроси - FIRST рент а кар на Мтата, Летище

Как да наема кола от FIRST на Мтата, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от FIRST на летище UTT?

Най-евтината кола от FIRST на Мтата, Летище е Volkswagen Polo. Съответната настояща цена е $19.41 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем FIRST на Мтата, Летище [UTT]?

Най-популярните коли под наем на Мтата, Летище от FIRST в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $19.41 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от FIRST на Мтата, Летище [UTT]?

Най-често резервираният клас коли от FIRST на летище UTT е . Най-евтиният автомобил от FIRST е . Цената му започва от $19.41 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при FIRST с дебитна карта на Мтата, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

FIRST осигурява ли опция за детска седалка за кола на Мтата, Летище [UTT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Мтата, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на FIRST кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!