Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Питермарицбург, Летище [PZB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Питермарицбург, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

В пълен размер

BMW 3 Series

hertz
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$45.14 на ден

SUV

Toyota Fortuner

hertz
A
5
5
5
Toyota Fortuner

от

$48.72 на ден

Със 9 седалки

Toyota Quantum

hertz
M
9
5
6
Toyota Quantum

от

$56.21 на ден

Миниван

Volkswagen Kombi

hertz
M
8
4
4
Volkswagen Kombi

от

$60.16 на ден

Мини

Hyundai i10

avis
M
4
5
1
Hyundai i10

от

$12.82 на ден

Мини

Chevrolet Spark

bidvest
M
4
5
1
Chevrolet Spark

от

$17.18 на ден

Икономичен

Ford Figo

firefly
M
5
5
3
Ford Figo

от

$13.58 на ден

Икономичен

Chevrolet Aveo

first
A
4
5
1
Chevrolet Aveo

от

$30.21 на ден

Компактен

Toyota Etios

firefly
M
5
5
3
Toyota Etios

от

$18.36 на ден

Компактен

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$58.15 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Quest

europcar
A
5
4
4
Toyota Corolla Quest

от

$26.54 на ден

Стандартен

Audi A4

bidvest
A
5
4
4
Audi A4

от

$60.34 на ден

SUV

Renault Duster

europcar
M
5
5
3
Renault Duster

от

$33.10 на ден

SUV

Ford Kuga

sixt
A
5
5
3
Ford Kuga

от

$62.91 на ден

Миниван

Toyota Avanza

avis
M
5
5
2
Toyota Avanza

от

$39.63 на ден

Миниван

Ford Ranger Double Cab

bidvest
A
4
4
0
Ford Ranger Double Cab

от

$101.62 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

avis
M
5
4
5
Mercedes C Class

от

$48.54 на ден

В пълен размер

Volvo S60

first
A
5
4
4
Volvo S60

от

$56.78 на ден

Със 7 седалки

Hyundai H1

avis
A
7
5
4
Hyundai H1

от

$57.82 на ден

Екзотичен

Dodge Journey

bidvest
A
7
5
6
Dodge Journey

от

$63.40 на ден

Информация за HERTZ на Питермарицбург, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Питермарицбург, Летище [PZB].

Hertz

Име на фирмата:

Hertz

Адрес:

Terminal Building, Oribi Airport, Marine Parade, Pietermaritzburg, 4056

Телефон:

072 843 8984

Бонуси

 • - Такса летище
 • - Пътна помощ
 • - Разни такса
 • - Неограничен пробег на разположение не за всички автомобили

Най-добри фирми за коли под наем на Питермарицбург, Летище [PZB]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Питермарицбург, Летище [PZB]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget EMEA Franchise

Budget 48 reviews

8.4 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 32 reviews

7.6 / 10

Firefly

Firefly 26 reviews

7.5 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 19 reviews

7.1 / 10

First Car Rental

First 14 reviews

7.1 / 10

Bidvest

Bidvest 15 reviews

6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Питермарицбург, Летище [PZB], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS и BIDVEST. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Питермарицбург, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и BIDVEST на Питермарицбург, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Питермарицбург, Летище [PZB], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Питермарицбург, Летище.

Ако търсите голяма кола на Питермарицбург, Летище, трябва да обмислите сделките от AVIS и BIDVEST. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Питермарицбург, Летище, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Питермарицбург, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Питермарицбург, Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Питермарицбург, Летище PZB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Fullsize , Suv , 9-seater , Van , Mini , Economy , Compact , Standard , Luxury , 7-seater , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Питермарицбург, Летище, подгответе се да вземете Ford Figo, и Chevrolet Aveo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Etios, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Питермарицбург, Летище, можете да вземете Toyota Corolla Quest, и Audi A4 .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Питермарицбург, Летище включва следните модели на коли под наем: BMW 3 Series, и Volvo S60 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Питермарицбург, Летище, ще получите една от следните коли: Toyota Fortuner, Renault Duster, и Ford Kuga .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Питермарицбург, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Питермарицбург, Летище, можете да наемете и Hyundai H1 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Питермарицбург, Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

 • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
 • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Питермарицбург, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
 • За бизнес пътувания на Питермарицбург, Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
 • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Питермарицбург, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Питермарицбург, Летище.
 • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Питермарицбург, Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Питермарицбург, Летище

Как да наема кола от HERTZ на Питермарицбург, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище PZB?

Най-евтината кола от HERTZ на Питермарицбург, Летище е BMW 3 Series. Съответната настояща цена е $45.14 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Питермарицбург, Летище?

Цените на бензин близо до летище PZB варират от $3.38 до $3.96.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Питермарицбург, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Питермарицбург, Летище [PZB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Питермарицбург, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!