Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем RHODIUM налични на Кастейон -летище [CDT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на RHODIUM на Кастейон -летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Smart Forfour

rhodium
M
4
3
2
Smart Forfour

от

$17.75 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

rhodium
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$18.19 на ден

Компактен

Opel Astra

rhodium
M
5
5
3
Opel Astra

от

$20.00 на ден

Мини

Opel Adam

goldcar
M
4
3
1
Opel Adam

от

$23.84 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

goldcar
M
5
3
2
Ford Fiesta

от

$25.13 на ден

Икономичен

Seat Ibiza

malco
M
5
5
2
Seat Ibiza

от

$30.37 на ден

Миниван

Peugeot Partner

malco
M
5
5
5
Peugeot Partner

от

$32.79 на ден

Миниван

Iveco Daily Cargo Tail Lift

malco
M
3
4
0
Iveco Daily Cargo Tail Lift

от

$77.25 на ден

SUV

Nissan Juke

goldcar
M
5
5
2
Nissan Juke

от

$33.40 на ден

Компактен

Seat Leon

malco
M
5
5
3
Seat Leon

от

$36.81 на ден

Стандартен

Seat Toledo

malco
M
5
5
4
Seat Toledo

от

$45.87 на ден

Със 7 седалки

Seat Alhambra

malco
M
7
5
1
Seat Alhambra

от

$72.82 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen Transporter

malco
M
9
5
5
Volkswagen Transporter

от

$81.67 на ден

Информация за RHODIUM на Кастейон -летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на RHODIUM за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които RHODIUM предоставя на Кастейон -летище [CDT].

Rhodium Car Rental

Име на фирмата:

Rhodium Car Rental

Адрес:

Terminal de pasajeros, planta baja, Local 4, Carretera CV-13, Km 2.4, Castellón, 12181

Телефон:

+34 965 23 31 59

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Клиент свалям
  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Кастейон -летище [CDT]

Като алтернатива на RHODIUM има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кастейон -летище [CDT]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Goldcar

Goldcar 2547 reviews

5.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кастейон -летище [CDT], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от GOLDCAR и MALCO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кастейон -летище.

Голям брой средни коли се предоставя от MALCO на Кастейон -летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за GOLDCAR кола под наем на Кастейон -летище [CDT], разгледайте SUV-тата от RHODIUM5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кастейон -летище.

Ако търсите голяма кола на Кастейон -летище, трябва да обмислите сделките от MALCO. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

RHODIUM Кастейон -летище Преглед на парк коли под наем

RHODIUM на Кастейон -летище CDT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Van , Suv , Standard , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за RHODIUM Кастейон -летище, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, Ford Fiesta, и Seat Ibiza или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, и Seat Leon или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от RHODIUM Кастейон -летище, можете да вземете и Seat Toledo .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от RHODIUM Кастейон -летище, ще получите една от следните коли: и Nissan Juke .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от RHODIUM Кастейон -летище, можете да наемете и Seat Alhambra .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от RHODIUM Кастейон -летище според Вашата цел

RHODIUM осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от RHODIUM на Кастейон -летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кастейон -летище, най-подходящите автомобили от RHODIUM са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от RHODIUM на Кастейон -летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от RHODIUM на Кастейон -летище.
  • За млади шофьори RHODIUM също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от RHODIUM на Кастейон -летище.

Често задавани въпроси - RHODIUM рент а кар на Кастейон -летище

Как да наема кола от RHODIUM на Кастейон -летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от RHODIUM на летище CDT?

Най-евтината кола от RHODIUM на Кастейон -летище е Smart Forfour. Съответната настояща цена е $17.75 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем RHODIUM на Кастейон -летище [CDT]?

Най-популярните коли под наем на Кастейон -летище от RHODIUM в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $17.75 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от RHODIUM на Кастейон -летище [CDT]?

Най-често резервираният клас коли от RHODIUM на летище CDT е . Най-евтиният автомобил от RHODIUM е . Цената му започва от $17.75 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кастейон -летище?

Цените на бензин близо до летище CDT варират от $4.42 до $5.74.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при RHODIUM с дебитна карта на Кастейон -летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

RHODIUM осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кастейон -летище [CDT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кастейон -летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на RHODIUM кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!