Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez []

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище .

Икономичен

Seat Ibiza

enterprise
M
5
5
2
Seat Ibiza

от

$15.34 на ден

Мини

Ford Ka

enterprise
M
4
3
2
Ford Ka

от

$12.37 на ден

Компактен

Opel Astra

enterprise
M
5
5
3
Opel Astra

от

$20.09 на ден

Компактен

Ford Focus

enterprise
M
5
3
3
Ford Focus

от

$84.85 на ден

Миниван

Citroen Berlingo

enterprise
M
5
5
4
Citroen Berlingo

от

$21.77 на ден

Миниван

Mercedes Sprinter

enterprise
M
3
4
0
Mercedes Sprinter

от

$147.57 на ден

Стандартен

Seat Toledo

enterprise
M
5
4
4
Seat Toledo

от

$25.89 на ден

Стандартен

Peugeot 3008

enterprise
A
5
4
4
Peugeot 3008

от

$103.19 на ден

Със 7 седалки

Seat Alhambra

enterprise
M
7
5
1
Seat Alhambra

от

$27.71 на ден

Със 9 седалки

Citroen Jumper 9 Seater

enterprise
M
9
5
5
Citroen Jumper 9 Seater

от

$31.86 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище

Колите под наем Икономичен на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez биват следните модели: Seat Ibiza, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Обекти на коли под наем Икономичен близо до Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

В близост центъра на места за коли под наем

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище ?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez е Seat Ibiza от enterprise. Настоящата приложима цена е $15.34 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Lugo - C/ Poeta Curros Enriquez. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!