Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Ostersund []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Ostersund. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Skoda Fabia

mabi
M
5
5
2
Skoda Fabia

от

$37.51 на ден

Икономичен

Audi A1

sixt
M
4
5
2
Audi A1

от

$73.23 на ден

Компактен

Opel Astra

mabi
M
5
5
3
Opel Astra

от

$47.16 на ден

Компактен

Peugeot 308

budget
M
5
5
3
Peugeot 308

от

$93.21 на ден

Комби

Skoda Fabia Estate

mabi
M
5
5
4
Skoda Fabia Estate

от

$47.16 на ден

Комби

Kia Optima Estate

budget
A
5
5
5
Kia Optima Estate

от

$182.32 на ден

SUV

Hyundai Tucson

budget
M
5
5
4
Hyundai Tucson

от

$101.07 на ден

SUV

Audi Q5

sixt
M
5
5
4
Audi Q5

от

$136.40 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

mabi
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$105.58 на ден

Със 7 седалки

Mercedes V Class

sixt
A
7
5
3
Mercedes V Class

от

$127.64 на ден

Луксозен

BMW X5

sixt
M
5
4
4
BMW X5

от

$240.55 на ден

Информация за HERTZ на Ostersund

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Ostersund [].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Regementsgatan 23, Ostersund, 83141

Телефон:

063 575030

Обекти на HERTZ близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Ostersund. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

Най-добри фирми за коли под наем на Ostersund []

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Ostersund []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Corporate

Avis 38 reviews

8.5 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 179 reviews

8.5 / 10

SIXT Franchise

SIXT 49 reviews

8.3 / 10

MABI

MABI 55 reviews

7.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Ostersund [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от MABI и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Ostersund.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Ostersund [], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Ostersund.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Ostersund, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, на Ostersund, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Ostersund Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Ostersund предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Estate , Suv , 9-seater , 7-seater , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Ostersund, подгответе се да вземете Skoda Fabia, и Audi A1 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, и Peugeot 308 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Ostersund, ще получите една от следните коли: Hyundai Tucson, и Audi Q5 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Ostersund се състои от следните модели коли: и BMW X5 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Ostersund, можете да наемете и Mercedes V Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Ostersund според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Ostersund за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Ostersund, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Ostersund за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Ostersund.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Ostersund.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Ostersund

Как да наема кола от HERTZ на Ostersund?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище ?

Най-евтината кола от HERTZ на Ostersund е Skoda Fabia. Съответната настояща цена е $37.51 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Ostersund?

Цените на бензин близо до летище варират от $5.64 до $6.94.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Ostersund?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Ostersund []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Ostersund?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!