Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Летище Вастерас [VST]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Летище Вастерас. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Polo

avis
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$35.75 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

avis
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$37.69 на ден

Комби

Fiat Tipo Estate

avis
M
5
5
4
Fiat Tipo Estate

от

$40.37 на ден

SUV

Nissan Qashqai

avis
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$44.45 на ден

Икономичен

Kia Rio

budget
M
5
5
2
Kia Rio

от

$33.87 на ден

Икономичен

Audi A1

sixt
M
4
5
2
Audi A1

от

$74.41 на ден

Компактен

Peugeot 308

budget
M
5
5
3
Peugeot 308

от

$35.71 на ден

Компактен

Audi A3

sixt
M
5
5
3
Audi A3

от

$113.18 на ден

Комби

Kia Ceed Estate

budget
M
5
5
4
Kia Ceed Estate

от

$38.26 на ден

Комби

Mercedes E Class Estate

sixt
M
5
5
5
Mercedes E Class Estate

от

$117.58 на ден

SUV

Hyundai Tucson

budget
M
5
5
4
Hyundai Tucson

от

$42.12 на ден

SUV

Audi Q5

sixt
M
5
5
4
Audi Q5

от

$192.92 на ден

Мини

Fiat 500

mabi
M
4
3
2
Fiat 500

от

$47.28 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

sixt
M
5
4
4
Mercedes E Class

от

$113.26 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

mabi
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$137.34 на ден

Със 7 седалки

Mercedes V Class

sixt
A
7
5
3
Mercedes V Class

от

$172.68 на ден

Информация за AVIS на Летище Вастерас

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Летище Вастерас [VST].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Stockholm Vasteras Flygplats, Vasteras, 72131

Телефон:

(46) 21 800188

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище VST

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Вастерас. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Вастерас [VST]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Вастерас [VST]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 23 reviews

8.9 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 72 reviews

8.1 / 10

MABI

MABI 20 reviews

7.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Вастерас [VST], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Вастерас.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Летище Вастерас [VST], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Вастерас.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Вастерас, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, на Летище Вастерас, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Летище Вастерас Преглед на парк коли под наем

AVIS на Летище Вастерас VST предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Estate , Suv , Mini , Luxury , 9-seater , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Летище Вастерас, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, Kia Rio, и Audi A1 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Golf, Peugeot 308, и Audi A3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Летище Вастерас, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, Hyundai Tucson, и Audi Q5 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Летище Вастерас се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Летище Вастерас, можете да наемете и Mercedes V Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Летище Вастерас според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Летище Вастерас за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Вастерас, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Летище Вастерас за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Летище Вастерас.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Летище Вастерас.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Летище Вастерас

Как да наема кола от AVIS на Летище Вастерас?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище VST?

Най-евтината кола от AVIS на Летище Вастерас е Volkswagen Polo. Съответната настояща цена е $35.75 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Летище Вастерас [VST]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище VST е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от AVIS е VOLKSWAGEN POLO. Цената му започва от $35.75 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Вастерас?

Цените на бензин близо до летище VST варират от $5.27 до $6.47.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Летище Вастерас?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Вастерас [VST]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Вастерас?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!