Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем KPN налични на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на KPN на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Nissan March

drive car rental
A
5
3
2
Nissan March

от

$15.43 на ден

Икономичен

Mitsubishi Attrage

yesaway
A
5
3
2
Mitsubishi Attrage

от

$48.85 на ден

Компактен

Toyota Vios

drive car rental
A
5
3
3
Toyota Vios

от

$20.24 на ден

Компактен

Honda BR-V

chic car rent
A
5
5
3
Honda BR-V

от

$33.89 на ден

Мини

Honda Brio

chic car rent
A
4
5
2
Honda Brio

от

$21.45 на ден

Мини

Mitsubishi Mirage

europcar
A
4
5
2
Mitsubishi Mirage

от

$31.72 на ден

Стандартен

Honda Civic

thrifty
A
5
4
4
Honda Civic

от

$31.68 на ден

Стандартен

Toyota Camry Hybrid

bizcar
A
5
4
5
Toyota Camry Hybrid

от

$94.69 на ден

В пълен размер

Nissan Teana

drive car rental
A
5
4
5
Nissan Teana

от

$31.75 на ден

В пълен размер

Mercedes E Class

bizcar
A
5
4
5
Mercedes E Class

от

$374.34 на ден

SUV

Nissan X-Trail

drive car rental
A
5
5
4
Nissan X-Trail

от

$35.62 на ден

SUV

BMW X1

sixt
A
5
5
4
BMW X1

от

$84.55 на ден

Миниван

Toyota Commuter

drive car rental
M
12
4
4
Toyota Commuter

от

$36.41 на ден

Миниван

Toyota Ventury

drive car rental
A
8
5
4
Toyota Ventury

от

$88.73 на ден

Със 7 седалки

Toyota Fortuner

yesaway
A
7
5
1
Toyota Fortuner

от

$52.25 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

sixt
A
7
5
1
Peugeot 5008

от

$71.82 на ден

Информация за KPN на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на KPN за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които KPN предоставя на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK].

Kpn

Име на фирмата:

Kpn

Адрес:

4th floor Exit no.7 - Meet and greet at exit gate C, 999 Moo 1 Nong Prue Amphoe Bang Phli, Samut Prakarn, Bangkok

Телефон:

+66655935623

Най-добри фирми за коли под наем на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK]

Като алтернатива на KPN има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Yesaway

Yesaway 8 reviews

9 / 10

Hertz Direct

Hertz 11 reviews

8.7 / 10

Bizcar

Bizcar 18 reviews

8.7 / 10

SIXT Franchise

SIXT 6 reviews

8.6 / 10

Europcar

Europcar 25 reviews

8.6 / 10

National Direct

National 66 reviews

8.4 / 10

Avis Direct

Avis 41 reviews

7.8 / 10

Thrifty

Thrifty 6 reviews

7.8 / 10

Thai Rent A Car

Thai 24 reviews

7.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и YESAWAY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY и BIZCAR на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

KPN Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети Преглед на парк коли под наем

KPN на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети BKK предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Mini , Standard , Fullsize , Suv , Van , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за KPN Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети, подгответе се да вземете Nissan March, и Mitsubishi Attrage или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Vios, и Honda BR-V или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от KPN Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети, можете да вземете Honda Civic, и Toyota Camry Hybrid .

KPN клас коли под наем в пълен размер на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети включва следните модели на коли под наем: Nissan Teana, и Mercedes E Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от KPN Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети, ще получите една от следните коли: Nissan X-Trail, и BMW X1 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от KPN Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети, можете да наемете Toyota Fortuner, и Peugeot 5008 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от KPN Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети според Вашата цел

KPN осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от KPN на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети, най-подходящите автомобили от KPN са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от KPN на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от KPN на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети.
  • За млади шофьори KPN също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от KPN на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети.

Често задавани въпроси - KPN рент а кар на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети

Как да наема кола от KPN на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от KPN на летище BKK?

Най-евтината кола от KPN на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети е Nissan March. Съответната настояща цена е $15.43 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети?

Цените на бензин близо до летище BKK варират от $2.97 до $4.10.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при KPN с дебитна карта на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

KPN осигурява ли опция за детска седалка за кола на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на KPN кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!