Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Чианг Рай - Летище [CEI]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Чианг Рай - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Nissan Almera

europcar
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$24.31 на ден

Мини

Mitsubishi Mirage

europcar
A
4
5
2
Mitsubishi Mirage

от

$25.03 на ден

Компактен

Honda BR-V

chic car rent
A
5
5
3
Honda BR-V

от

$43.31 на ден

Стандартен

Honda Civic

chic car rent
A
5
4
4
Honda Civic

от

$43.31 на ден

SUV

Honda HR-V

chic car rent
A
5
5
4
Honda HR-V

от

$46.25 на ден

Информация за SIXT на Чианг Рай - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Чианг Рай - Летище [CEI].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Sanambin Road, Baankoo-Rimkok, Chiang Rai, 57100

Телефон:

+66-5379-3999

Най-добри фирми за коли под наем на Чианг Рай - Летище [CEI]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Чианг Рай - Летище [CEI]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

National Direct

National 7 reviews

8.9 / 10

Thai Rent A Car

Thai 12 reviews

8.8 / 10

Hertz Direct

Hertz 54 reviews

8.2 / 10

Thrifty

Thrifty 13 reviews

8 / 10

Avis Direct

Avis 142 reviews

7.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Чианг Рай - Летище [CEI], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Чианг Рай - Летище.

SIXT Чианг Рай - Летище Преглед на парк коли под наем

SIXT на Чианг Рай - Летище CEI предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Чианг Рай - Летище, подгответе се да вземете и Nissan Almera или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Honda BR-V или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Чианг Рай - Летище, можете да вземете и Honda Civic .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Чианг Рай - Летище, ще получите една от следните коли: и Honda HR-V .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Чианг Рай - Летище според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Чианг Рай - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Чианг Рай - Летище, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Чианг Рай - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Чианг Рай - Летище.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Чианг Рай - Летище.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Чианг Рай - Летище

Как да наема кола от SIXT на Чианг Рай - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище CEI?

Най-евтината кола от SIXT на Чианг Рай - Летище е Nissan Almera. Съответната настояща цена е $24.31 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Чианг Рай - Летище?

Цените на бензин близо до летище CEI варират от $2.97 до $4.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Чианг Рай - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Чианг Рай - Летище [CEI]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Чианг Рай - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!