Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Хуа Хин - Летище [HHQ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Хуа Хин - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Honda Jazz

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz

от

$27.56 на ден

Икономичен

Honda City

thrifty
A
5
5
2
Honda City

от

$27.56 на ден

Мини

Toyota Yaris

hertz
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$33.34 на ден

Стандартен

Toyota Altis

thrifty
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$33.34 на ден

SUV

Honda CR-V

thrifty
A
5
5
4
Honda CR-V

от

$49.54 на ден

Информация за AVIS на Хуа Хин - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Хуа Хин - Летище [HHQ].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Телефон:

Обекти на AVIS близо до летище HHQ

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Хуа Хин - Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Хуа Хин - Летище [HHQ]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Хуа Хин - Летище [HHQ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Direct

Hertz 22 reviews

8.7 / 10

Budget Direct

Budget 6 reviews

6.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Хуа Хин - Летище [HHQ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Хуа Хин - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY на Хуа Хин - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за THRIFTY кола под наем на Хуа Хин - Летище [HHQ], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Хуа Хин - Летище.

AVIS Хуа Хин - Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Хуа Хин - Летище HHQ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Mini , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Хуа Хин - Летище, подгответе се да вземете и Honda City или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Honda Jazz или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Хуа Хин - Летище, можете да вземете и Toyota Altis .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Хуа Хин - Летище, ще получите една от следните коли: и Honda CR-V .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Хуа Хин - Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Хуа Хин - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Хуа Хин - Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Хуа Хин - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Хуа Хин - Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Хуа Хин - Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Хуа Хин - Летище

Как да наема кола от AVIS на Хуа Хин - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище HHQ?

Най-евтината кола от AVIS на Хуа Хин - Летище е Honda Jazz. Съответната настояща цена е $27.56 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Хуа Хин - Летище?

Цените на бензин близо до летище HHQ варират от $2.86 до $4.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Хуа Хин - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Хуа Хин - Летище [HHQ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Хуа Хин - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!