Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Ко Самуи - Летище [USM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Ко Самуи - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Honda City

sixt
A
5
5
2
Honda City

от

$25.39 на ден

Компактен

Toyota Altis

sixt
A
5
5
3
Toyota Altis

от

$28.43 на ден

Стандартен

Honda Civic

sixt
A
5
4
4
Honda Civic

от

$31.47 на ден

Миниван

Mitsubishi Xpander

sixt
A
5
5
3
Mitsubishi Xpander

от

$38.17 на ден

Икономичен

Nissan March

drive car rental
A
5
3
2
Nissan March

от

$23.05 на ден

Икономичен

Toyota Yaris Sedan

europcar
A
5
3
2
Toyota Yaris Sedan

от

$30.45 на ден

Компактен

Toyota Vios

drive car rental
A
5
3
3
Toyota Vios

от

$26.60 на ден

Мини

Mitsubishi Mirage

europcar
A
4
5
2
Mitsubishi Mirage

от

$26.72 на ден

Стандартен

Nissan Sylphy

drive car rental
A
5
4
5
Nissan Sylphy

от

$35.96 на ден

SUV

Honda BR-V

europcar
A
5
5
2
Honda BR-V

от

$38.92 на ден

SUV

Honda CR-V

europcar
A
5
5
4
Honda CR-V

от

$58.62 на ден

В пълен размер

Nissan Teana

drive car rental
A
5
4
5
Nissan Teana

от

$43.24 на ден

Със 7 седалки

Toyota Fortuner

europcar
A
7
5
1
Toyota Fortuner

от

$51.93 на ден

Миниван

Toyota Commuter

drive car rental
M
12
4
4
Toyota Commuter

от

$79.00 на ден

Информация за SIXT на Ко Самуи - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Ко Самуи - Летище [USM].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Koh Samui Airport - Meet and Greet, Koh Samui, 84140

Най-добри фирми за коли под наем на Ко Самуи - Летище [USM]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Ко Самуи - Летище [USM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

National Direct

National 13 reviews

8.8 / 10

Thrifty

Thrifty 24 reviews

8.4 / 10

Avis Direct

Avis 7 reviews

8.2 / 10

Hertz Direct

Hertz 52 reviews

8.1 / 10

Thai Rent A Car

Thai 10 reviews

8.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Ко Самуи - Летище [USM], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Ко Самуи - Летище.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Ко Самуи - Летище [USM], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Ко Самуи - Летище.

SIXT Ко Самуи - Летище Преглед на парк коли под наем

SIXT на Ко Самуи - Летище USM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Van , Mini , Suv , Fullsize , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Ко Самуи - Летище, подгответе се да вземете Honda City, Nissan March, и Toyota Yaris Sedan или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Altis, и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Ко Самуи - Летище, можете да вземете Honda Civic, и Nissan Sylphy .

SIXT клас коли под наем в пълен размер на Ко Самуи - Летище включва следните модели на коли под наем: и Nissan Teana .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Ко Самуи - Летище, ще получите една от следните коли: Honda BR-V, и Honda CR-V .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от SIXT Ко Самуи - Летище, можете да наемете и Toyota Fortuner .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Ко Самуи - Летище според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Ко Самуи - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Ко Самуи - Летище, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Ко Самуи - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Ко Самуи - Летище.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Ко Самуи - Летище.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Ко Самуи - Летище

Как да наема кола от SIXT на Ко Самуи - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище USM?

Най-евтината кола от SIXT на Ко Самуи - Летище е Honda City. Съответната настояща цена е $25.39 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем SIXT на Ко Самуи - Летище [USM]?

Най-популярните коли под наем на Ко Самуи - Летище от SIXT в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $28.43 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от SIXT на Ко Самуи - Летище [USM]?

Най-често резервираният клас коли от SIXT на летище USM е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от SIXT е HONDA CIVIC. Цената му започва от $31.47 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Ко Самуи - Летище?

Цените на бензин близо до летище USM варират от $3.09 до $4.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Ко Самуи - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Ко Самуи - Летище [USM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Ко Самуи - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!