Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем за под 21-годишни на Ко Самуи - Летище [USM]

Проверете нашата таблица, за да научите цените на колите под наем за млади шофьори на Ко Самуи - Летище, класите на коли под наем, които са налични за шофьори под 21 годишни, и доставчиците, които предоставят на младите шофьори коли под наем на летище USM.

За да направим селекцията Ви по-лесна, ние маркирахме най-евтината сделка за всеки клас коли под наем в червено.

Икономичен

Икономичен

SUV

SUV

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

В пълен размер

В пълен размер

Миниван

Миниван

SIXT Rent A Car от$25.39 от$28.43 от$31.47 от$38.17
Europcar от$25.95 от$38.92
Drive Car Rental от$23.05 от$44.83 от$26.60 от$35.96 от$43.24 от$79.00

Обекти за коли под наем за под 21-годишни близо до Ко Самуи - Летище

За да се направи най-добрата селекция от сделки за коли под наем, прегледайте и офертите за коли под наем за млади шофьорина обекти за коли под наем вътре в и извън летищата, най-близко до Ко Самуи - Летище. Наличността на коли, цените и таксите за шофьори под 21 години обичайно са различни при различните обекти за вземане.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем за под 21-годишни на Ко Самуи - Летище [USM]

Агенции за коли под наем, които оперират на Ко Самуи - Летище и предоставят коли под наем за шофьори под 21 години, имат различни условия за коли под наем и средни рейтинги от предишните ни клиенти. За да имате безгрижно пътуване, имайте напредвид и двата критерия, когато избирате доставчик.

National Direct

National 13 reviews

8.8 / 10

Thrifty

Thrifty 24 reviews

8.4 / 10

Avis Direct

Avis 7 reviews

8.2 / 10

Hertz Direct

Hertz 52 reviews

8.1 / 10

Thai Rent A Car

Thai 10 reviews

8.1 / 10

SIXT Franchise

SIXT 63 reviews

7.9 / 10

Минималното възрастово изискване, за да наемете кола на Ко Самуи - Летище, е 25 години. Обаче дори и тинейджър може да намери коли под наем на летище USM с 14CARS.com.

Такива доставчици на коли под наем като AVIS, BUDGET, SIXT, HERTZ, EUROPCAR, THAI, INTERNATIONAL SUPPLIER, NATIONAL, THAI ESQUIRE, SIXT DIRECT, THRIFTY, DRIVE CAR RENTAL позволяват на шофьорите под 21 години да карат кола под наем на Ко Самуи - Летище, ако платят допълнителната такса за млад шофьор и спазят всички други изисквания. Обикновено допълнителната такса за непълнолетен шофьор за шофьори на 18-20-годишна възраст е по-висока от тази за 21-24-годишните шофьори. Най-младата възраст, позволена за наем на кола от някои от доставчиците ни, е 18-годишна възраст, но това зависи от местоположението на вземане.

Често задавани въпроси - Рент а кар за под 21-годишни на Ко Самуи - Летище

Как да наемете кола на Ко Самуи - Летище, ако сте под 21-годишни?

Въведете необходимия обект за вземане и за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наемането Ви. След като получите резултатите от търсенето, прочетете внимателно условия за коли под наем и особено възрастовите ограничения на доставчика на коли под наем, от който ще резервирате автомобил.

Кои са най-евтините коли под наем за под 21-годишни на летище USM?

Най-евтината кола за шофьор под 21 години на Ко Самуи - Летище е Nissan March. Настоящата съответна цена е $23.05 на ден.

Каква е цената на бензина близо до Ко Самуи - Летище?

Цените на бензина близо до летище USM Airport варират от $3.09 до $4.46.

Мога ли да платя за рент-а-кар резервацията си за 21-годишен с дебитна карта на Ко Самуи - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията си. Обаче, когато вземате колата си, ще имате нужда от кредитна карта, издадена на името на главния шофьор, за да покриете депозита за кола под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще бъде възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето време това е платена опция, която се таксува на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел кола под наем по време на резервацията си?

Да, оферти, които включват определени модели коли, се отбелязват със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата с резултати за търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за моята кола под наем за под 21-годишен на Ко Самуи - Летище?

Така че, ако няма да купите застраховка с пълно покритие, ние Ви препоръчваме да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Можете да закупите този тип застраховка по време на онлайн резервацията си на кола под наем на 14CARS.com.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!