Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Краби - Летище [KBV]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Краби - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Honda Brio

sixt
A
4
5
2
Honda Brio

от

$24.53 на ден

Икономичен

Nissan March

national
A
5
3
2
Nissan March

от

$17.92 на ден

Икономичен

Toyota Yaris Sedan

europcar
A
5
3
2
Toyota Yaris Sedan

от

$18.08 на ден

Мини

Mitsubishi Mirage

europcar
A
4
5
2
Mitsubishi Mirage

от

$18.69 на ден

Компактен

Toyota Vios

europcar
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$20.81 на ден

Компактен

Honda Jazz

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz

от

$23.82 на ден

Стандартен

Nissan Sylphy

national
A
5
4
4
Nissan Sylphy

от

$24.78 на ден

Стандартен

Toyota Altis 1.8

avis
A
5
4
5
Toyota Altis 1.8

от

$49.64 на ден

SUV

Honda BR-V

europcar
A
5
5
2
Honda BR-V

от

$30.15 на ден

SUV

Toyota Fortuner 2WD

national
A
5
5
5
Toyota Fortuner 2WD

от

$61.88 на ден

Информация за SIXT на Краби - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Краби - Летище [KBV].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Petchkasem Road, Nua Klong, Krabi, 81130

Телефон:

+66-7570-1660

Най-добри фирми за коли под наем на Краби - Летище [KBV]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Краби - Летище [KBV]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Thai Rent A Car

Thai 15 reviews

9.4 / 10

Europcar

Europcar 7 reviews

8.4 / 10

Hertz Direct

Hertz 52 reviews

8.3 / 10

Thrifty

Thrifty 9 reviews

8.3 / 10

National Direct

National 8 reviews

8 / 10

Avis Direct

Avis 7 reviews

7.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Краби - Летище [KBV], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от NATIONAL и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Краби - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от NATIONAL и AVIS на Краби - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Краби - Летище [KBV], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Краби - Летище.

SIXT Краби - Летище Преглед на парк коли под наем

SIXT на Краби - Летище KBV предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Краби - Летище, подгответе се да вземете Nissan March, и Toyota Yaris Sedan или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Vios, и Honda Jazz или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Краби - Летище, можете да вземете Nissan Sylphy, и Toyota Altis 1.8 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Краби - Летище, ще получите една от следните коли: Honda BR-V, и Toyota Fortuner 2WD .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Краби - Летище според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Краби - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Краби - Летище, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Краби - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Краби - Летище.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Краби - Летище.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Краби - Летище

Как да наема кола от SIXT на Краби - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище KBV?

Най-евтината кола от SIXT на Краби - Летище е Honda Brio. Съответната настояща цена е $24.53 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем SIXT на Краби - Летище [KBV]?

Най-популярните коли под наем на Краби - Летище от SIXT в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $24.53 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Краби - Летище?

Цените на бензин близо до летище KBV варират от $4.77 до $5.30.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Краби - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Краби - Летище [KBV]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Краби - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!