Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Миниван е наличен на Lampang - Airport [LPT]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Миниван на Lampang - Airport и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Миниван, които са налични на летище LPT .

Икономичен

Nissan Almera

thai
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$24.93 на ден

Мини

Toyota Yaris

thai
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$24.93 на ден

Компактен

Toyota Vios

avis
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$29.01 на ден

Стандартен

Toyota Altis

thai
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$41.54 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

от

$61.79 на ден

Информация за класове на коли под наем Миниван на Lampang - Airport

Вановете са големи автомобили за 10-12 пътници, познати като „превозвачи“ на хора. Тези просторни коли обикновено се избират за превозване на големи семейства или други големи групи от хора. Вановете са наистина добри за превоз на различни видове товар. Например, ван под наем може да бъде много добро решение, когато се премествате от дома си, ако нямате друга опция за транспорт.

Тези коли трябва да са приоритет за онези хора, на които е нужно допълнително място, което иначе не може да бъде осигурено от коли под наем от друг клас.

Коли под наем Миниван на летище LPT

Колите под наем Миниван на Lampang - Airport биват следните модели: подобни автомобили под наем на Миниван.

Най-добри доставчици на Миниван колид под наем на Lampang - Airport

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Миниван на Lampang - Airport [LPT], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Миниван на Lampang - Airport имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Миниван на Lampang - Airport се предлага от THAI RENT A CAR.

Thai Rent A Car

Thai 64 reviews

7.8 / 10

Avis Direct

Avis 37 reviews

7.7 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Миниван на Lampang - Airport

Как да резервирате кола под наем Миниван на Lampang - Airport?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Миниван на летище LPT?

Най-евтината кола под наем Миниван на Lampang - Airport е Nissan Almera от thai. Настоящата приложима цена е $24.93 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Миниван на Lampang - Airport?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Миниван на Lampang - Airport?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Миниван на Lampang - Airport?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Миниван на Lampang - Airport. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Lampang - Airport се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Миниван за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Миниван за една посока на Lampang - Airport. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!