Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Мае Сот - Летище [MAQ]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Мае Сот - Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище MAQ .

Икономичен

Honda City

thrifty
A
5
5
2
Honda City

от

$19.20 на ден

Компактен

Honda Jazz

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz

от

$19.20 на ден

Мини

Toyota Yaris

avis
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$21.90 на ден

Стандартен

Toyota Altis

thrifty
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$23.51 на ден

SUV

Isuzu MU-X

thrifty
A
5
5
5
Isuzu MU-X

от

$37.53 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Мае Сот - Летище

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище MAQ

Колите под наем Икономичен на Мае Сот - Летище биват следните модели: Honda City, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Най-добри доставчици на Икономичен колид под наем на Мае Сот - Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Икономичен на Мае Сот - Летище [MAQ], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Икономичен на Мае Сот - Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Икономичен на Мае Сот - Летище се предлага от THAI RENT A CAR.

Thai Rent A Car

Thai 163 reviews

8.3 / 10

Hertz Direct

Hertz 53 reviews

8.2 / 10

Thrifty

Thrifty 13 reviews

8 / 10

Avis Direct

Avis 142 reviews

7.6 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Мае Сот - Летище

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Мае Сот - Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище MAQ?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Мае Сот - Летище е Honda City от thrifty. Настоящата приложима цена е $19.20 на ден.

Кой е най-надеждният доставчик на коли под наем Икономичен на Мае Сот - Летище [MAQ]?

Най-довереният доставчик на коли под наем Икономичен на MAQ е Thai Rent A Car със среден рейтинг резултат 8.3 от 10.

Най-евтиният автомобил Икономичен от thrifty на Мае Сот - Летище е HONDA CITY. Цената му започва от $19.20 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Мае Сот - Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Мае Сот - Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Мае Сот - Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Мае Сот - Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Мае Сот - Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Мае Сот - Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!