Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Након Фаном - Летище [KOP]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Након Фаном - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Yaris

avis
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$25.10 на ден

Компактен

Toyota Vios

avis
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$27.30 на ден

Икономичен

Honda Jazz

avis
A
5
5
2
Honda Jazz

от

$46.14 на ден

Стандартен

Toyota Altis

avis
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$58.36 на ден

Мини

Mitsubishi Mirage

thai
A
4
3
2
Mitsubishi Mirage

от

$24.69 на ден

Икономичен

Nissan Almera

thai
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$26.87 на ден

Информация за AVIS на Након Фаном - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Након Фаном - Летище [KOP].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Nit Yo Road, Nit Yo Road Tambon Po Tak A.Mueang Nakhon Phanom, Nakhon Phanom, 48000

Телефон:

(66) 6 2597 3611

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище KOP

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Након Фаном - Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

Най-добри фирми за коли под наем на Након Фаном - Летище [KOP]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Након Фаном - Летище [KOP]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Thai Rent A Car

Thai 34 reviews

7.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Након Фаном - Летище [KOP], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THAI. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Након Фаном - Летище.

AVIS Након Фаном - Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Након Фаном - Летище KOP предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Economy , Standard ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Након Фаном - Летище, подгответе се да вземете Honda Jazz, и Nissan Almera или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Након Фаном - Летище, можете да вземете и Toyota Altis .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Након Фаном - Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Након Фаном - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Након Фаном - Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Након Фаном - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Након Фаном - Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Након Фаном - Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Након Фаном - Летище

Как да наема кола от AVIS на Након Фаном - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище KOP?

Най-евтината кола от AVIS на Након Фаном - Летище е Toyota Yaris. Съответната настояща цена е $25.10 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Након Фаном - Летище [KOP]?

Най-популярните коли под наем на Након Фаном - Летище от AVIS в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $25.10 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Након Фаном - Летище [KOP]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище KOP е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от AVIS е HONDA JAZZ. Цената му започва от $46.14 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Након Фаном - Летище?

Цените на бензин близо до летище KOP варират от $3.46 до $4.01.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Након Фаном - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Након Фаном - Летище [KOP]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Након Фаном - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!